بررسی شیوع پرولاپس میترال در کودکان مبتلا به درد جلوقلبی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 27

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JMUMS-24-122_041

تاریخ نمایه سازی: 2 آبان 1402

چکیده مقاله:

سابقه و هدف: پرولاپس دریچه میترال، از یافته های شایعی است که اغلب در گروه های مختلف سنی بدون علامت می باشد و گاهی خود را با درد قفسه سینه، طپش قلب و حملات ناگهانی ترس و اضطراب نشان می دهد. با وجودی که عوارض حاصل از پرولاپس دریچه میترال در کودکان از شیوع نسبی کم تری برخوردار است، ولی شناخت این عوارض می تواند تا حدودی در پیشگیری از آن ها کمک کننده باشد. هدف از مطالعه حاضر تعیین شیوع بیماری پرولاپس دریچه میترال در کودکان مراجعه کننده به بیمارستان امام حسین(ع) در سال ۹۳ بوده است. مواد و روش ها: در مطالعه مقطعی حاضرکودکان ۳ تا ۱۶ ساله مراجعه کننده به درمانگاه قلب کودکان بیمارستان امام حسین (ع) تهرانبه دلیل درد جلوقلبی مورد معاینه قرار گرفتند. سپس نوار قلب و عکس ریه درخواست شد و جهت اکوکاردیوگرافی به اتاق اکو معرفی گردیدند. ابتدا دریچه میترال مورد بررسی قرار گرفت و در صورت افتادگی دریچه میترال به میزان بیش تر از ۱ میلی متر، تشخیص بر روی نمای Four chamber و Long Axis انجام و تشخیص پرولاپس دریچه میترال مورد تایید قرار گرفت و درصورت وجود نارسایی دریچه میترال (MR) وجود آن ثبت گردید. یافته ها: از ۹۴ کودک ۳ تا ۱۶ سال با درد جلوی قلبی، ۴۹ مورد (۱/۵۲درصد) دختر و ۴۵ مورد(۹/۴۷درصد) پسر بودند. از این تعداد ۹۲ مورد (۹/۹۷درصد) دچار پرولاپس دریچه میترال بودند. تمام موارد مراجعه کننده درد جلوقلبی و ۳۶ مورد (۳/۳۸درصد) دیس ریتمی داشتند. ۴ مورد (۳/۴درصد) تنگی نفس و ۴ مورد (۳/۴درصد) سابقه Faint داشتند. مرگ ناگهانی در هیچ موردی ذکر نشده بود. نوار قلب در ۵ مورد (۳/۵درصد) غیر طبیعی بود. استنتاج: شیوع پرولاپس دریچه میترال در جمعیت کودکان ایرانی مورد مطالعه بالا بوده و اکثرا بدون علامت است.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

زینب مینا امیری مقدم

Assistant Professor, Department of Pediatric, Faculty of Medicine, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Drossner DM, Hirsh DA, Sturm JJ, Mahle WT, Goo DJ, ...
  • Cağdas DN, Paç FA. Cardiac chest pain in children. Anadolu ...
  • Rokicki W, Krzystolik-Ladzińska J, Goc B. Clinical characteristics of primary ...
  • Warth DC, King ME, Cohen JM, Tesoriero VL, Marcus E, ...
  • Van Der Ham DP, De Vries JK, Van Der Merwe ...
  • نمایش کامل مراجع