موانع استقرار سیستم بانکداری جامع (Core Banking)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 53

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_IJPA-6-1_004

تاریخ نمایه سازی: 3 آبان 1402

چکیده مقاله:

سیستم بانکداری جامع یک راه حل اساسی برای تمرکز فعالیتهای هسته اصلی کسب و کار بانکی است که از یک طرف امکان ارتباط با سایر سیستم های سازمانی را فراهم می آورد و از طرفی دیگر از طریق درگاه های مختلف به ارایه خدمات می پردازد. در این مقاله علاوه بر تشریح ابعاد مختلف سیستم بانکداری جامع به موانع استقرار این سیستم در بانک سپه پرداخته شده است. بر اساس مدل استفاده شده در این تحقیق عوامل موثر در استقرار سیستم به چهار گروه عمده مالی، تکنولوژیکی، اجتماعی/ فرهنگی و مدیریتی دسته بندی شده اند. برای سنجش فرضیه های تحقیق از جامعه آماری ۱۵۰ نفری مدیران ارشد، مدیران میانی، کارشناسان کسب وکار و فن آوری اطلاعات دست اندرکار استقرار سامانه بانکداری جامع بانک، نمونه ۶۰ نفری استخراج شده و داده ها بر اساس پرسش نامه ای با ۲۶ سوال جمع آوری شد. با توجه به توزیع نرمال داده ها و متغییر ها که از روش آزمون کالموگروف-اسمیرنف به دست آمد جهت سنجش فرضیات تحقیق از روش پارامتریک آزمون تک نمونهT استفاده شد و با استفاده از آزمون فریدمن همبستگی بین متغییر ها و همچنین رتبه بندی شاخص های موثر بدست آمد. بر اساس نتایج تجزیه تحلیل ها تاثیر عوامل مدیریتی وتکنولوژیکی در استقرار سیستم بانکداری جامع در بانک سپه تایید شد. موانعی چون جابجایی و تغییر مداوم مدیران ارشد و پروژه، وجود مراکز چند گانه تصمیم گیری و معضلات انتقال سیستم ها وداده ها از وضعیت موجود به سیستم بانکداری جامع به عنوان چالش های بزرگ استقرار سیستم بانکداری جامع شناسایی شد ولی تاثیر عوامل اجتماعی/فرهنگی و مالی در استقرار سیستم جامع بانکداری در بانک سپه مورد تایید واقع نگردید.

نویسندگان

اصغر صرافی زاده

استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی

حمید رضا شهسواری

کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • باقری، سروش. (۱۳۹۳). مدل ایرانی تمنوس. بانکداری الکترونیک. شماره ۴۳. ...
  • Available: http: //: www. federalreserve. govGartner Website Available by www. ...
  • Consumption Patterns In Developing Countries: A Scenario Analysis For China ...
  • India. Sustainability Research Institute (SRI). ۴۵-۶۲Kline, R. B. (۲۰۱۰). Principles ...
  • Lewis, W G & Pun, K F & Lalla, T ...
  • Commercial Training. Vol ۳۶, No ۱. ۹-۱۲ ...
  • Muira, Gregory. (۲۰۰۷). Pushing the Boundaries of Traditional Heritage Policy: ...
  • Poland, M & Williams,M. (۲۰۰۲). available at www. Statistics. gov. ...
  • TCS Website Available by www. hms. co. il/en/solutions/core-banking/tcs-core-banking-systemsTemenos Website Available ...
  • نمایش کامل مراجع