بررسی آسیب های مدیریت شهری و نقش آن در نظام برنامه ریزی توسعه شهری با استفاده از تحلیل سه شاخگی (مطالعه موردی: شهرداری پاکدشت)

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 60

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JUPM-11-40_004

تاریخ نمایه سازی: 26 بهمن 1402

چکیده مقاله:

قدم اول جهت بهبود مدیریت  در یک سازمان با آسیب شناسی  آغاز می گردد. آسیب شناسی باعث می شود تا بتوانیم موانع رشد و توسعه سازمان را شناسایی و جهت رفع آنها برنامه ریزی کنیم. در این پژوهش ابتدا با استفاده از روش تحلیل سه شاخگی و با مصاحبه با ۱۲ نفر از کارشناسان خبره شهرداری پاکدشت به شناسایی آسیب های ساختاری، رفتاری و محیطی یا زمینه ای پرداخته شده است . سپس متن مصاحبه ها با استفاده از روش تحلیل محتوا و نرم­افزار MAXQDA ۲۰۱۸ مورد تحلیل قرار گرفته و ابعاد آسیب شناسی مدیریت توسعه شهری پاکدشت شناسایی شده و مدل تحقیق ارائه می شود. در آسیب های ساختاری، ساخت و ساز غیر مجاز با بار عاملی ۰.۸۹، سیستم نادرست حقوق و پاداش با بار عاملی ۰.۸۹، عدم استفاده از فناوری اطلاعات با بار عاملی ۰.۸۹ و نمودار سازمانی موجود با بار عاملی ۰.۸۶ مهم­ترین آسیب­های مدیریت توسعه شهری پاکدشت هستند. در آسیب های زمینه ای، وضعیت قوانین موجود با بار عاملی ۰.۹۸، طرح های توسعه شهری با بار عاملی ۰.۹۵، عدم استفاده از نظرات ارباب رجوع با بار عاملی ۰.۹۴ و عدم مشارکت شهروندان در مدیریت شهری با بار عاملی ۰.۸۵ آسیب­های زمینه ای مدیریت توسعه شهری پاکدشت هستند. در آسیب­های رفتاری، عدم آگاهی و دانش کارکنان با بار عاملی ۰.۹۷، عدم شناخت استانداردهای کاری با بار عاملی .۹۷ ، عدم نظارت بر عملکرد کارکنان با بار عاملی ۰.۹۵، فرهنگ سازمانی در عملکرد کارکنان با بار عاملی ۰.۹۲ و عدم آگاهی و دانش اعضای شورای شهر با بار عاملی ۰.۷۹ آسیب­های رفتاری مدیریت توسعه شهری پاکدشت هستند.

نویسندگان

احمد اسدی

دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران

آزیتا رجبی

دانشیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

غلامرضا جانباز قبادی

دانشیارگروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران

محمد کمیلی

استادیار پژوهشی گروه جغرافیا، جهاد دانشگاهی، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Esfandyari,Atefeh,Kavoosi,Zahra,Ravanbod,Mohamad reza ,Mohabati ,Fatemeh, Esfandyari, Fahimeh,Salari,Hedaiat,Zanganeh babaie,Mahdi,(۱۳۹۶),Asib shenasi sazemani dar ...
  • نمایش کامل مراجع