هوشمندسازی سیستم مترو و افزایش کارآمدی در آن

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 17

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CASGC07_181

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1403

چکیده مقاله:

هدف مقاله حاضر بررسی هوشمندسازی سیستم مترو و افزایش کارآمدی در آن می باشد که به منظور بررسی هدف از روش توصیفی- تحلیلی بهره گرفته است. در ضمن در این پژوهش با توجه به ضرورت توجه به استفاده از سیستم قطار شهری در سطح کلان شهرها و اهمیت رضایت مندی ساکنان این شهرها از خدمات ارائه شده مترو به بررسی میزان تاثیر هوشمند سازی بر سیستم حمل ونقل مترو پرداخته شد؛ بنابراین با توجه به رشد روزافزون جمعیت شهری و لزوم جابجایی مناسب، سیستم حمل ونقل مترو در کلان شهرها به عنوان راهکار اساسی همواره مدنظر صاحب نظران جهت رفع مشکلات ترافیک شهرها قرار گرفته است. ایجاد سیستم های حمل ونقل عمومی کارآمد که کاربران را به خود جذب می کند، کار چالش برانگیز در زمینه هایی است که کنترل حمل ونقل عمومی بین فعالان مختلف تقسیم می شود. رشد و توسعه ی خطوط مترو در شهرهای بزرگ دنیا منجر به رشد و توسعه در تکنیک ها و تجهیزات بکار برده در آن شده است. صنعت مترو یکی از مهم ترین نشان توسعه کشورها در جهان می باشد و این امر به کمک ارتقاء امنیت، افزایش سرعت و هوشمندی حرکت کارآمد و میسر می گردد. وصول به اهداف حمل ونقل هوشمند و تردد امن و با سرعت فقط با سامانه های اتوماتیک میسر خواهد شد. پس با توجه هدف پژوهش در این مقاله به تفصیل در مورد هوشمند سازی بر سیستم حمل ونقل قطار شهری به منظور افزایش کارآمدی بحث گردیده و فن آوری و روش های موجود معرفی، مزایا و معایب آن ها ارائه و به پروژه هایی که در سطح دنیا از آن ها استفاده شده اشاره شده است؛ بنابراین می توان گفت تحقیقات اخیر در زمینه حمل ونقل عمومی هوشمند شاهد افزایش تمرکز بر روی مسائل مانند هماهنگی، همکاری و هدایت در تنظیمات حاکمیت پیچیده بوده است. بااین حال، بیشتر در مورد آنچه باید انجام شود بیشتر از نحوه اجرای تغییرات ضروری است.

نویسندگان

مجید شهریاری

کارشناسی رشته ماشین های کشاورزی دانشگاه باهنر کرمان، کارشناس مانور سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز- قطارشهری.

مهدی زهری

کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی کنترل– ابزار دقیق دانشگاه علمی کاربردی واحد نی ریز، کارشناس مانور سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز- قطارشهری.