مطالعه تجربی رفتار جاذب انرژی پلیمری با ساختار لانه زنبوری شش ضلعی تولید شده با استفاده از پرینتر سه بعدی در بارگذاری شبه استاتیکی

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 16

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MPROPU03_029

تاریخ نمایه سازی: 3 اردیبهشت 1403

چکیده مقاله:

در دهه های اخیر ساخت قطعات سه بعدی با هندسه های پیچیده به روش ساخت افزایشی مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است. در حالت کلی، هندسه پیچیده این قطعات، ساخت آن ها را با استفاده از روش های متداول بسیار دشوار یا غیرممکن می کند. با این حال، با توجه به توسعه فناوری های ساخت افزایشی در سالیان اخیر، می توان قطعاتی با مدل های سه بعدی با هندسه پیچیده از جنس فلزات یا پلیمرها ساخت. در مقاله حاضر به بررسی تجربی رفتار سازه مشبک لانه زنبوری شش ضلعی که کاربردهای مختلفی در انواع سازه ها از جمله سازه های جاذب انرژی دارند، پرداخته شده است. ابتدا مدل مورد نظر در نرم افزار کتیا مدلسازی گردید و سپس با استفاده از فرآیند FDM توسط دستگاه پرینتر سه بعدی ساخته شد. مدل ساخته شده تحت آزمون فشار شبه استایکی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن است که ساختارهای لانه زنبوری شش ضلعی از قابلیت جذب انرژی بالایی برخوردار است.

نویسندگان

فاطمه حسن زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز

موسی ساجد

استادیار، مهندسی مکانیک، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز

محمد علی صائیمی صدیق

دانشیار، مهندسی مکانیک، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز