استفاده از سیستم های هوشمند در مترو در راستای توسعه و تکمیل خطوط آن به منظور کنترل ترافیک

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 21

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ECICONFE07_223

تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1403

چکیده مقاله:

هدف مقاله حاضر بررسی استفاده از سیستم های هوشمند در مترو در راستای توسعه و تکمیل خطوط آن به منظور کنترل ترافیک می باشد، به منظور بررسی هدف مقاله از روش توصیفی- تحلیلی بهره گرفته است. در ضمن در این مقاله به تفصیل در مورد هوشمند سازی بر سیستم حمل و نقل قطار شهری بحث شده است، فن آوری و روش های موجود معرفی، مزایا و معایب آنها ارایه شده است و به پروژه هایی که در سطح دنیا از آن ها استفاده شده اشاره و در صورت دسترسی نتایجشان ارایه شده است. ایجاد سیستم های حمل و نقل عمومی کارآمد که کاربران را به خود جذب می کند، کار چالش برانگیز در زمینه هایی است که کنترل حمل و نقل عمومی بین فعالان مختلف تقسیم می شود. بنابراین تحقیقات اخیر در زمینه حمل و نقل عمومی شاهد افزایش تمرکز بر روی مسائل مانند هماهنگی، همکاری و هدایت در تنظیمات حاکمیت پیچیده بوده است. با این حال، بیشتر در مورد آنچه باید انجام شود بیشتر از نحوه اجرای تغییرات ضروری است.«مترو» یکی از سیستم های حمل ونقلی است که با توجه به سرعت آن، بین شهروندان محبوبیت خاصی دارد و به جهت اینکه در کاهش ترافیک تاثیر زیادی دارد، در شهرهای بزرگ کشور مورد توجه قرار گرفته است؛ طبق نظر کارشناسان این وسیله حمل ونقلی پاک و ارزان، محور تحقق مدیریت یکپارچه شبکه حمل ونقل در شهرها نیز خواهد بود. نتایج بیانگر این است که صنعت حمل و نقل ریلی یکی از مهمترین نشان توسعه کشورها در جهان می باشد و این امر به کمک ارتقاء امنیت ، افزایش سرعت و هوشمندی حرکت میسر گردیده است. وصول به اهداف حمل و نقل هوشمند و تردد امن و با سرعت فقط با سامانه های اتوماتیک میسر خواهد شد. در این پژوهش با توجه به ضرورت توجه به استفاده از سیستم قطار شهری در سطح کلان شهرها و اهمیت رضایت مندی ساکنان این شهرها از خدمات ارائه شده مترو به بررسی میزان تاثیر هوشمند سازی بر سیستم حمل و نقل مترو پرداخته شد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سید محمد امین حسینی

کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدبیضاء، کارشناس کترل ترافیک سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز .

حمید صفری

کارشناسی رشته مهندسی الکتروتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کوار ، کارشناس تاسیسات برقی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز.

سامان رحیمی

کارشناسی مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، کارشناس کنترل مانتورینگ سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز .