تدوین شاخص های استعدادیابی در رشته فوتبال

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,585

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_021

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

استعدادیابی فرآیندی است که از طریق آن نوجوانان و جوانان ارزیابی م یشوند و به شرکت در رشت ههای مناسب که امید موفقیت بیشتری از آنها م یرود تشویق و هدایت م یشوند ) 1(. تمایل به شناسایی استعدادهای ورزشی در بسیاریاز کشورها طی سالهای اخیر افزایش یافته است ) 2(. بسیاری از باشگاه ها بازیکنان مستعد را در سنین نسبتا پا یین ثبت نام می کنند و تحت برنامه های تخصصی قرار می دهند تا توانایی های آنان را تکمیل کنند. بنابراین انتخاب، رشد وراهنمایی حرفه ای بازیکنان جوان در صدر اولویت های بسیاری از باشگاه های درجه اول قرار گرفته است تا بتوانند مقام و وضعیت تجاری و ورزشی شان را حفظ کنند ) 3(. بی شک بی توجهی به برخی از عوامل یا پیش نیازهای اولیه و تع یین کننده که تحت عنوان استعداد یابی مطرح است، اگر چه احتمال موفقیت را ناممکن نمی سازد، اما بی تردیدمحدود و ضعیف خواهد کرد. این پیش نیازها می توانند دارای جنبه آنتروپومتریکی، فیزیولوژیک، مهارتی و روانی باشند ) 4(. یک برنامه استعدادیابی موفق زمانی کاربرد خواهد داشت که بتوان شاخص ها و عوامل موثر تعیین کننده و موردنیاز آن رشته ورزشی را به درستی شناسایی کرد. با تعیین این عوامل و انتخاب کردن افراد مستعد بر اساس آنها می توان انتظار داشت و یا پیش بینی کرد که درجه موفقیت ورزشکار مستعد چقدر خواهد بود ) 5(. این پژوهش در صدد است که مهمترین شاخص های استعدادیابی در رشته فوتبال را معرفی کند

کلیدواژه ها:

استعدادیابی ، استعدادیابی فوتبال ، شاخص های استعدادیابی فوتبال

نویسندگان

سجاد دوستداری

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی

فریده اشرف گنجویی

عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • -1 Peltola E. Talent Identification. New Studies Journal 1992 .17:2, ...
  • -2 Abbott, A.and Collins, TD. (20 02) A theoretical and ...
  • نمایش کامل مراجع