بررسی تاثیر عوامل مختلف روی فرآیند اکستروژن مستقیم به روش اجزاء محدود

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 982

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASCME07_110

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله:

فرآیند اکستروژن یکی از فرآیندهای شکل دهی فلزات می باشد که در سالهای اخیر توج بسیاری از مقققدان و صنعتگران در صنایع مختلف مانند صنعت خودرو سازی، هواپیمایی و کشتی سازی را بهخود جلب کرده و کاربرد وسیعی در آن صنایع دارد. این فرآیند به دوصورت مستقیم و غیر مستقیم تقسیمبندی میشود. در این تحقیق بهه بررسی فرآیند اکستروژن مستقیم پرداخت ، کد در آن استوانه ای توپر از جنس آلومینیوم به صورت دو بعدی با نرم افزار اجزاء محدودآباکوس مدلسازی و شبیه سازی میشود. تاثیر عوامل مختلف شامل دما، رفتار ماده، ضریب اصطکاک و زاویه قالب روی نمودارهای تنشبر حسب کرنش مورد بررسی قرار میگیرد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که با افزایش دما و زوایای قالب نیروی لازم برای فرایند اکستروژن مستقیم، کاهش مییابد. این نتیجه نشان می دهد کهنیروی کمتری به قالب وارد شده و باعث افزایش عمر قالب میگردد . نتایج نشان دهنده آن است که با افزایش ضریب اصطکاک ناحیه کار سختی افزایش یافت ، لذا نیروی بیشتری برای فرآیند اکستروژن موردنیاز بوده که این امر باعث کاهش عمر قالب و ابزار میگردد. همچنین نتایج نشان می دهد کد ناحیه کار سختی در رفتار الاستیک پلاستیک غیر خطی بیشتر از لاستیک - پلاستیک خطی است

کلیدواژه ها:

فرآینددد اکستروژن مستقیم ، روش اجزاء محدود ، بهیندد سازی پارامترهای طراحی

نویسندگان

مهدی محمدی مهر

استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان

حامد خانی

دانشجوی کارشناسی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان

فرزین صیادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت

محمدصادق فلاح زاده

دانشجو، دانشگاه کاشان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :