موردکاوی پروژه مدیریت زنجیره تامین در کارخانه اتومبیل سازی فورد ترکیه (به همراه ارائه مدل ارزیابی طرح های مدیریت زنجیره تامین)

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 6,100

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SCMIS01_053

تاریخ نمایه سازی: 29 بهمن 1385

چکیده مقاله:

شرکت نت سیس که ارائه دهنده نرم افزارهای برنامه ریزی منابع سازمان (ERP) در کشور ترکیه می باشد در سال 2006 پروژه مدیریت زنجیره تامین در کارخانجات اتوموبیل سازی فورد اتوسان ترکیه را بر عهده داشته است و قدم های پیموده شده در آن پروژه و همچنین نتایج بدست آمده از آن، به عنوان مرجع مناسبی از پروژه های مدیریت زنجیره تامین در آن کشور قلمداد می شود. در این مقاله، ابتدا متدولوژی موردکاوی پروژه تبیین شده و سپس نتایج بدست آمده از تحلیل پروژه مطابق آن روش فهرست می شوند. لازم به ذکر است که چون بسیاری از مسائل و مشکلات اجرای پروژه های مدیریت زنجیره تامین در کشور ترکیه نظیر مسائل نیروی انسانی، فرهنگ، بافت اجتماعی و مسائل فنی، تا حدودی شبیه مسائل کشور عزیزمان ایران می باشد. لذا بررسی آسیب ها و مسائل یک پروژه عظیم در آن کشور می تواند به جهت برنامه ریزی و پیاده سازی سیستم های مدیریت زنجیره تامین در ایران راهگشا باشد. این مقاله می کوشد تا با استفاده از تجربه بدست آمده از پروژه مدیریت زنجیره تامین کارخانه فورد اتوسان ترکیه، روش مناسبی برای برنامه ریزی مدیریت زنجیره تامین در سازمان های ایرانی را پیشنهاد کند، که نه تنها مطابق با استانداردهای پایه استقرار مدیریت زنجیره تامین باشد بلکه مسائل متعدد پیاده سازی را در خود لحاظ کرده باشد. به همین منظور قدم های زیر در طی مقاله دنبال شده اند. 1- ذکر الگوی مرجع استقرار مدیریت زنجیره تامین و مدل ارزیابی طرح ها با استفاده از آن 2- بررسی قدم های طی شده در پروژه مدیریت زنجیره تامین شرکت فورد اتوسان 3- مطالعه تطبیقی بین الگوی اصلی و الگوی پیاده شده 4- تجزیه و تحلیل فاصله (Gap Analysis) در انتها نیز توصیه هایی به منظور استقرار مدیریت زنجیره تامین به خوانندگان ارائه می گردد. (Lesson Learned)

کلیدواژه ها:

بومی سازی ، متدولوژی استقرار مدیریت زنجیره تامین ، تجزیه و تحلیل فاصله ، مطالعه تطبیقی

نویسندگان

آرش قشمی

کارشناس مهندسی صنایع، کارشناس ارشد MBA و مدرس دانشگاه علامه محدث نوری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • نجمی منوچهر، مدل سرآمدی EFQM از ایده تا عمل، چاپ ...
  • علی احمدی علیرضا، برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات _ ارتباطات، ...
  • علی احمدی علیرضا، نگرشی جامع بر مدیریت استراتژیک، چاپ اول، ...
  • زرگر محمود، اصول و مفاهیم فن اوری اطلاعات، چاپ اول، ...
  • بانک اطلاعاتی پروژه های شرکت بین المللی نت سیس، ازمیر ...
  • نمایش کامل مراجع