بررسی مصالح هوشمند به عنوان راهکاری در بهبود آلودگی هوا - نمونه موردی، مصالح وابسته به دی اکسید تیتانیوم پروسولو و سیمان TX

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 868

فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UUSD01_0870

تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1394

چکیده مقاله:

یکی از مشکلاتی که امروزه در کلان شهرها با آن روبه رو هستیم،مسئله آلودگی هوا و پیامدهای زیست محیطی ناشی از آن است. در حال حاضر در شهرهای بزرگ ایران نیز با این مشکل و تبعات ناشی از آن مواجه هستیم. لذاتلاش در جهت کشف پتانسیل هایی که کارایی لازم را در برابر این مشکل داشته باشد ضروری است. پتانسیل هایی که شاید نسبت به مسئله آلودگی هوا نقش خاصی نداشته باشند اما با مطالعه و تلفیق نمودن آنها با شیوه های نوینمی توانیم آنها را به عناصری موثر تبدیل کنیم. یکی از این پتانسیل ها جداره های شهری و نمای عمومی می باشد که می توانیم با تغییر مصالح آنها، این جداره های عمومی را به عواملی کاربردی در کاهش آلودگی هوای هر منطقه تبدیل کنیم. لذا استفاده از تکنولوژیهای نوین در ارائه مصالحی که در کاهش آلودگی هوا موثر باشد ضروری است.چرا که یکی از تاثیرگذارترین نتایج تکنولوژی را می توان در زمینه مصالح هوشمند دید که تغییراتی را در ابعاد مختلف معماری ایجاد کرده است. مصالح هوشمند در برابر تغییرات مستقیم و غیر مستقیم محیط پیرامون خودواکنش نشان داده و خود را با شرایط محیطی تطبیق می دهند. بنابراین با استفاده از این فناوری در ساختمان ها، بناهایی با کارایی بالاتر و صرفه اقتصادی بیشتر و همچنین سازگار با محیط زسیت و پایدار خواهیم داشت.در اینمقاله به طور اجمالی به بررسی آلودگی هوا و تبعات آن در شهر تهران خواهیم پرداخت در ادامه به شناخت ویژگی های کلی مصالح هوشمند پرداخته خواهد شد. سپس به معرفی مصالح موثر در بهبود آلودگی هوا و نحوه ترکیب آنها با جداره عمومی شهری، همراه ارائه جزئیات و نمونه کاربردی خواهیم پرداخت. در انتها خواهیم دید که چگونه با استفاده صحیح از این تکنولوژی می توانیم به بهبود شرایط زیست محیطی در شهر خویش کمک کنیم.

نویسندگان

الهه کریمی پاشاکی

کارشناسی ارشد معماری- معماری دانشگاه تهران

پرنا راستگو

کارشناسی ارشد معماری- معماری دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شرعی پور، زهرا، (1388)، بررسی تغییرات فصلی و روزانه آلاینده ...
  • مرادی، آرزو، ولی خلیلی (1389)، گزارشی از بررسی آلودگی هوا ...
  • هوایی، مهدیه، مجید کاظمی _ داود کاظمی (1389)، پایا ن ...
  • گرجی مهلبانی، یوسف، الناز حاج ابوطالبی (1388)، مصالح هوشمند و ...
  • e ati n g_cement__25 28 1 _ asphttp: //www. fym. ...
  • Ritter, Axel, (2007). "Smart Materials in Architecture, Interior Architecture and ...
  • http:// http:/air.tehran .ir/Default. aspx?tbid= 191 8- WWw. archdaily.com ...
  • نمایش کامل مراجع