تاثیر تدریس مطالعات اجتماعی با الگوی مدیریت آموزشی بهرنگی توسط معلمان بر میزان احساس شایستگی و کنترل در دختران پایه پنجم شهرستان محمودآباد

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 599

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MAHCONF01_187

تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر تاثیر تدریس مطالعات اجتماعی با الگوهای مدیریت آموزشی بهرنگی توسط معلمان بر میزان احساس شایستگی و کنترل در مقطع ابتدایی را مورد بررسی قرار داده است. هدف از انجام این تحقیق تعیین تاثیر تدریس مطالعاتاجتماعی با الگوهای مدیریت آموزشی بهرنگی توسط معلمان بر میزان احساس شایستگی و کنترل در دختران پایه پنجم شهرستان محمودآباد می باشد که پژوهشگر به دنبال رد یا تایید این فرضیه به شرح زیر است دانش آموزان به علت مشارکت در آموزش هایی که با روش ها و الگوهای مدیریت آموزشی ارائه می شوند، نسبت به دانش آموزانی که به روشسنتی تحت آموزش بوده اند دارای احساس شایستگی و کنترل بیشتری هستند این پژوهش نیمه تجربی است و جامعه آماری آن کلیه دانش آموزان دختر پایه پنجم ابتدایی شهرستان محمودآباد در سال تحصیلی 39 39 بوده است از میان -آنها 06 نفر به صورت تصادفی چند مرحله ای به عنوان نمونه انتخاب و سپس به دو گروه 96 نفره آزمایش و کنترل تقسیم شدند. ابتدا پیش آزمون برای هر دو گروه اجرا شد و بعد از اجرای پیش آزمون اعضای گروه آزمایش به مدت چهار هفته، هر هفته دو جلسه، مجموعاً هشت جلسه تحت آموزش قرار گرفته اند و پس از آموزش، پس آزمون برای هر دو گروه اجراشد.داده های حاصله بوسیله آزمون t مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج تجزیه و تحلیل اطلاعات نشان می دهد که: بین دو گروه آزمایش و کنترل در عامل احساس شایستگی و کنترل در دانش آموزانی که با روش ها و الگوهای مدیریت آموزشی بهرنگی درس مطالعات اجتماعی را آموزش دیده اند نسبت به دانش آموزان گروه کنترل، تفاوت معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها:

احساس شایستگی و کنترل ، الگوی مدیریت آموزشی بهرنگی ، مقطع ابتدایی ، مطالعات اجتماعی

نویسندگان

لیلی ملکی

معلم ویژه مرکز اختلالات یادگیری

سیدمجید کریمی

کارشناس اختلالات یادگیری استان مازندران،

فریبا فلاح

آموزگار استثنایی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • بروس جویس، (1383)، الگوهای تدریس _ _ 2000، ترجمه: محمدرضا ...
  • گروه آموزش و پرورش پیش دبستانی و ابتدایی، سازمان آموزش ...
  • نادری عزت الله و سیف نراقی مریم، (1392)، روشهای تحقیق ...
  • اسپالدینگ، ال، (377 1)، انگیزش درکلاس درس، ترجمه:حسن یعقوبی و ...
  • نمایش کامل مراجع