بررسی فنی و اقتصادی سیستم ترکیبی بادی/ خورشیدی/ باتری به صورت مستقل از شبکه با استفاده از نرم افزار HOMER مطالعه موردی: کانکس های امداد و فوریت های پزشکی در شهر یزد

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 665

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IEAC02_171

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

چکیده مقاله:

افزایش مصرف انرژی الکتریکی، کاهش منابع سوخت فسیلی و مسائل آلودگی های زیست محیطی ناشی از آن ها، ازجمله دلایل عمده گرایش مدیران و مسئولین فعال در بخش انرژی کشورها به گسترش و استفاده از سیستم های تجدیدپذیر میباشند. لذا در آیندهنزدیک استفاده از انرژی های تجدیدپذیر مانند انرژی بادی و خورشیدی از اهمیت بسیاری برخوردار خواهند بود. در سال های اخیر با پیشرفتفناوری درزمینه انرژی های تجدیدپذیر و افزایش قیمت فرآورده های نفتی استفاده از انرژی تجدیدپذیر در قالب سیستم های ترکیبی برای تولید برق در مناطق دورافتاده بسیار رواج پیداکرده است. در سیستم انرژی ترکیبیمعمولاً از دو یا چند منبع انرژی تجدید پذیر استفاده می شود، که این امر سبب افزایش قابلیت اطمینان این سیستم ها می گردد. در این مقاله ملاحظات فنی و اقتصادی یک سیستم ترکیبی بادی و خورشیدی جهتتأمین انرژی الکتریکی تعدادی از مصرف کنندگان دورافتاده از شبکه )کانکس های امداد و فوریت های پزشکی شهر یزد( ارائه شده است. به منظور بهینه سازی و تحلیل اقتصادی سیستم ترکیبی پیشنهادی در اینمقاله، از نرم افزار HOMER استفاده شده است. نتایج شبیه سازی در نرم افزار HOMER ن شان می دهد، سلول های خورشیدی با توان متوسط تولیدی (kWh/yr) 698 و سیستم بادی با توان متوسط تولیدی (kWh/yr) 343 به ترتیب سهم 27 و 76 درصدی از میزان کل انرژی تولیدی را به خود اختصاص می دهند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

علیرضا غیرتمند

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج دانشکده مهندسی مکاترونیک، گروه برق کرج، ایران

رضا عفت نژاد

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج دانشکده مهندسی مکاترونیک، گروه برق کرج، ایران

مهدی هدایتی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج دانشکده مهندسی مکاترونیک، گروه برق کرج، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • . Rezzouk, H., & Mellit, A. (2015). Feasibility study and ...
  • . Rohani, G., & Nour, M. (2014). Techno -economical analysis ...
  • . Sigarchian, S. G., Paleta, R., Malmquist, A., & Pina, ...
  • Adaramola, M. S. (2015). Techno -economic feasibility study of autonomous ...
  • . Tazvinga, H., Xia, X., & Zhang, J. (2013). Minimum ...
  • . Shahinzadeh, H., Fathi, S. H., Nasr-Azadani, S. M. (2015). ...
  • . Shahinzadeh, H., Gharehpetian, G. B., Fathi, S. H., & ...
  • نمایش کامل مراجع