تأثیر ناهنجاری اسکلتی عضلانی کف پای صاف بر راستای ستون فقرات در ورزشکاران نوجوان پسر آذربایجانشرقی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 967

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_131

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

مقدمه: کیفیت و چگونگی وضعیت بدنی انسان از اهمیت خاصی در زندگی بشر برخوردار است، چرا که تغییرات و دگرگونیهای ناشی از این امر سایر شرایط انسان را تحت تأثیر قرار میدهد. پیامدهای ناشی از وضعیت بدنی غیر صحیح به حدی زیاد است که در ابعاد جسمی، روحی، اقتصادی، اجتماعی و ... قابل تعمیم و بررسی میباشد (2،1 .(از این رو در این تحقیق به دنبال بررسی تأثیر ناهنجاری اسکلتی عضلانی کف پای صاف بر راستای ستون فقرات در ورزشکاران نوجوان پسر آذربایجانشرقی میباشیم.روششناسی: در این تحقیق نیمهتجربی 220 آزمودنی که به عنوان نمونه از جامعهی آماری ورزشکاران نوجوان پسر شرکت کننده در مسابقات المپیاد استانی انتخاب شده بودند با استفاده از دستگاه فوت اسکن و تجزیه و تحلیل عکسهای گرفته شده از 3 نمای قدامی، خلفی و جانبی با استفاده از نرمافزار اتوکد (AutoCAD (مورد ارزیابی قرار گرفتند. دادههای حاصل با آزمون آماری مجذور کای در سطح معنیداری کمتر از 5 صدم و در نرم افزاری آماری 19 SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل دادهها نشان میدهد ناهنجاری کف پای صاف هیچ تأثیر معنیداری بر ناهنجاریهای کیفوز، لوردوز، شانهی نابرابر، اسکولیوز و زانوی پرانتزی نداشت (05/0>P .(در مقابل تأثیر معنیداری بر ناهنجاریهای کجگردنی، سربهجلو، شانهی نابرابر، چرخش لگن و زانوی ضربدری داشت (05/0ناهنجاری کف پای صاف در بروز ناهنجاریهایی از قبیل کجگردنی، سربهجلو، شانهی نابرابر، چرخش لگن و زانوی ضربدری میباشد لذا به منظور پیشگیری از این ناهنجاریها بایستی توجه ویژهای به ناهنجاری کف پای صاف داشته باشیم. هر چند این موضوع به مطالعات بیشتری نیازمند خواهد بود.

نویسندگان

حسن بجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران

اکبر جهان نیا

کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبایی تهران

آرمین محمدی گجوتی

کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Herring JA . Tachdjian s pediatric orthopaedics. Principles of orthopaedic ...
  • Letafatkar A, Abdolvahabi Z. Corrective Exercise. 1st ed. Tehran, Iran: ...
  • Payandeh M, KHosh Raftr Yazdi N, Ebrahimi Atri A, Damavandi ...
  • نمایش کامل مراجع