ارائه دو سیکل دو مرحله ای هوای تازه و هوای بازگشتی سرمایش دسیکنت و بررسی عملکرد سیکل ها تحت شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 515

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

DMECONF02_152

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

در سال های اخیر بحران انرژی به یک معضل بین المللی تبدیل شده است و همچنین اهمیت موضوع صرفه جویی انرژی در صنعت تهویه مطبوع، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. بکارگیری مبرد طبیعی و راه اندازی سیستم بامنابع انرژی رده پایین همچون انرژی خورشیدی، سیستم سرمایش دسیکنت جامد را به عنوان جایگزینی مناسب برای سیستم سرمایش تراکمی متداول، به علت مشخصه های صرفه جویی در انرژی و دوستدار محیط زیست معرفی می کند. سیستم سرمایش دسیکنت دو مرحله ای به دلیل افزایش ظرفیت رطوبت گیری و کاهش دمای احیا نسبت به سیستم تک مرحله ای، راهی مناسب برای بهبود عملکرد سیستم می باشند. از طرفی بازیابی حرارتی در سیکل های دو مرحله ای سبب کاهش مصرف انرژی و افزایش ضریب عملکرد سیستم می گردد. در این مقاله دو سیکل سرمایش دسیکنت دو مرحله ای بر مبنای بازیابی حرارتی، ارائه گردیده و عملکرد سیکل ها در شرایط آب و هوایی مرطوب مورد ارزیابی قرار گرفته است. سیکل های ارائه شده از لحاظ هوای فرآیندی اتخاذ شده به دو دسته تقسیم می گردند. در سیکل اول هوای فرآیندی تماماً از هوای تازه محیط و در سیکل دوم تماماً از هوای بازگشتی از فضای تهویه شده، تامین میگردد. میزان ضریب عملکرد سیکل ها تحت ظرفیت های مختلف و همچنین تاثیر دمای احیا و رطوبت نسبی بر روی عملکرد سیکل ها در میزان آنتالپی هوای تامین شده جهت تهویه فضا، مورد بررسی قرار گرفته است. بکارگیری هوای بازگشتی از اتاق به عنوان هوای فرآیندی سیستم سبب افزایش ظرفیت تولیدی سیستم و همچنین بهبود ضریب عملکرد می گردد. همچنین اهمیت بکارگیری سیکل هوای بازگشتی، به علت وابستگی کمتر به تغییرات شرایط هوای محیط، در رطوبت های بالای هوای محیط، دو چندان می گردد.

نویسندگان

پیمان توکل

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

علی بهبهانی نیا

استادیار گروه مهندسی سیستم های انرژی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • La, D., Dai, Y. J., Li, Y., Wang, R. Z., ...
  • Nobrega, C. E. L., & Brum, N. C. L. (2112). ...
  • Ge, T. S., Li, Y., Wang, R. Z., & Dai, ...
  • La, D., Dai, Y., Li, Y., Ge, T., & Wang, ...
  • Dai, Y., Li, X., & Wang, R. (2015). Theoretical analysis ...
  • Gadalla, M., & Saghafifar, M. (2016). Performance assessment and transient ...
  • Panaras, G., Mathioulakis, E., & Belessiotis, V. (2011). Solid desiccat ...
  • Kays WM, London AL. Compact heat exchangers. thirded , London ...
  • Daou, K., Wang, R. Z., & Xia, Z. Z. (2006). ...
  • AN SI/ASHRAE Standard55-2 _ 04.Thermal environmentl conditions for human occupancy; ...
  • Munters, 1999, "Sistema de ventila;ao com resfriamento do ar atraves ...
  • نمایش کامل مراجع