تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 400

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASAE01_134

تاریخ نمایه سازی: 7 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

نقش این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل، پربیوتیک A-MAX وسین بیوتیک حاصل از اختلاط این دو ترکیب، بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی لارو قزل آلای رنگین کمان به مدت 84 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاتصادفی شامل سطوح صفر)شاهد(، 0.1 و 0.2 گرم پروبیوتیک باکتوسل، 1.5 و 2.5 گرم پربیوتیک A-MAX و دو دوز سین بیوتیک شامل ) 1.0گرم باکتوسل + 51. گرم A-MAX ( و ) 0.2 گرم باکتوسل + 5.2 گرم A-MAX ( در هر کیلوگرم غذا جیره غذایی، در قالب هفت تیمار با سه تکرار طراحی شد. آزمایش در 21 تراف به ابعاد ) 2 × 4.0 × .50 متر(. بدین منظور تعداد 2100 عدد بچه ماهی با وزن 1.0 ± 100 میلی گرمیاستحصال شده از تخم چشم زده مربوط به شرکت Aqua land در مزرعه قزل پارک شهرستان تنکابن انتخاب و به تعداد 100 عدد در هرحوضچه رها سازی شدند. هر 10 روز یکبار زیست سنجی صورت گرفت. در پایان دوره آزمایش، شاخص های رشد، تغذیه و بقای لاروها بااستفاده از داده های حاصل زیست سنجی محاسبه گردید. نتایج حاصل توسط نرم افزار SPSS بروش آنالیز واریانس یکطرفه و توسط تست جداساز دانکن مورد تحلیل آماری قرار گرفتند. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین میزان وزن نهایی، افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزنبدن، نرخ رشد ویژه، نسبت کارایی پروتیین و توده زنده در تیمارهای حاوی 1.0 گرم در کیلوگرم باکتوسل و سین بیوتیک حاصل از اختلاط .10باکتوسل + 1.5 A-MAX در جیره غذایی مشاهده شد که تفاوت معنا داری را با سایر گروه ها داشتند (p<05) . بیشترین نرخ بازماندگی نیز در بینتیمارهای .10 و .20 باکتوسل و سین بیوتیک حاوی .10 باکتوسل + .51 A-MAX مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معناداری می باشند (p<05) .

کلیدواژه ها:

نویسندگان

علی اکبر جعفری

کارشناس ارشد اداره کل شیلات استان مازندران

حسین ملاآقایی بهنمیری

دانشجوی دکتری تکثیر و پرورش آبزیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

رضا قادی پاشا

کارشناس ارشد اداره کل شیلات استان مازندران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ریاضی، ع. 1381. جداسازی فیتوپلانکتون استکلتوما از آبهای خلیج فارس ...
  • سلطانی، م.(1387). ایمنی شاسی ماهیان و سخت پوستان. موسسه انتشارات ...
  • قبادی، ع. (1389). بررسی تاثیر سطوح پربیوتیک A-Mق بر شاخص ...
  • مهرابی، ی. (1378). مطالعه مقدماتی اثر بیهوشی گل میخک بر ...
  • آبزی‌ی‌وی _ اکوسیستم آبی یایدر 7 مبر 1395- گرود شیالات ...
  • Newell, C.F. J. BockerandT. R.Batterson. 1981. Effect of Fertilization Frequency ...
  • Ahilan., B.; Santhanam., R. Shine., G., (2004). Influence of probiotics ...
  • 2-Bongers., A. an dvanderHaevel -, E.G.H.M., (2003). Prebiotics and the ...
  • Ai., Q., Mai., K., Tan, B., Xu., W. Duan, Q., ...
  • This study was conducted to evaluate the effect of probiotic ...
  • نمایش کامل مراجع