ارایه راهکارهای افزایش بهره وری ایستگاههای آتش نشانی با هدف افزایش ایمنی منطقه تحت پوشش و مدلسازی و شبیه سازی با نرم افزار Anylogic

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 608

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SAFEMASHAD01_121

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

در اکثر ایستگاههای خدمات رسان بویژه در شرایط بحرانی برنامه ریزی قبل از وقوع حوادث از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با توجه به اینکه در اغلب موارد بر اساس تجربیات و شرایط بوجود آمده قبلی پیش بینی های صورت می گیرد لذا قدرت مانور نیرو ها و تجهیزات در شرایط بحرانی قابل پیش بینی و کنترل نیست. و در هنگام وقوع بحران نمی توان مدیریت درستی برا ی وضع یتبوجود آمده داشته باشیم. در نتیجه پیاده سازی شرایط و ماشین آلات بر اساس پارامتر های مختلف و مشاهده عملکرد قبل از هر بحران در فضای مجازی از اهمیت و ارزش والایی برخوردار است. نرم افزار شبیه سازی Anylogic یکی از برجسته ترین نزم افزار های مطرح در سطح دنیا است که قابلیت شب یه ساز ی این شرایط در آن وجود دارد و با ایجاد یک محیط مجازی و تعریف عوامل مختلفی که در آن نقش کلیدی دارند بهمراه دستور کار ها و نوع عملیاتی که نیروها قرار است انجام دهند در قالب فوچارت و بر اساس اولویت میتوان محیطی طراحی و شبیه سازی کرد تا در شرایط متخلف بتوان عملکرد نیروها را مقایسه و نقش استراتژی های گوناگون را در آن بصورت عملی مشاهده و گزارش گیری کرد. و چون این نرم افزار این قابلیت را دارد که رانش های مختلف را در زمانهای مختلف ذخیره و بصورت یکجا در کنار هم به نما یشبگذارد تا بتوان مقایسه ای جامع و کاملی از شرایط مختلف داشته باشیم. از طرفی می توان با تعریف واحد هز ینه عملکرد، هر سیستم را بر اساس میزان هزینه و عملکرد مقایسه و بهترین استراتژیی را اتخاذ نمود. ما در این تحقیق به توضیح اجمالی این نرم افزار و قابلیت های آن پرداخته و سپس یک ایستگاه آتش نشانی بر اساس سوابق عملکرد گذشته ایستگاه مدلسازی و شبیه سازی کرده و سپس نتایج را ارایه می نماییم. تا توانسنجی آن مورد ارزیابی قرار گیرد.

نویسندگان

محمدابراهیم امین غفوری

معاونت خدمات و محیط زیست شهرداری مشهد، دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی دانشگاه فنی مهندسی فناوری های نوین قوچان

جلال قربانی

مشاور عالی معاونت خدمات و محیط زیست شهری

کورش باوندی

مشاور معاونت خدمات و محیط زیست شهری

حمیدرضا باقری

مشاور معاونت خدمات و محیط زیست شهری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :