ارزیابی عملکرد سازه های آبخیزداری در کنترل سیل و افزایش آبدهی چاه ها و قنات ها با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سردشت استان چهار محال و بختیاری)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 678

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NEWCONF03_109

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

ارزیابی در اصلاح و تغییر شیوه های برنامه ریزی و اجرا تاثیرگذار است. با توجه به اقدامات چندساله ی احداث پروژههای آبخیزداری در حوزه ی سردشت، ارزیابی اثرات آنها از دیدگاه کنترل سیل و افزایش آبدهی چاه ها و قنات ها ضروری میباشد. در حوزه ی سردشت سازههای آبخیزداری احداث شده است ولی تاکنون عملکرد آنها موردبررسی قرار نگرفته است. طرح تحقیقاتی حاضر در نظر دارد تا با روش شاخصی AHP به ارزیابی پروژه ها و تاثیرگذاری آنها در کنترل سیل و افزایش آبدهی چاه ها و قنات ها بپردازد.نتایج حاصل از پرسشگری و مدل AHP نشان داد که سازه های احداث شده بیشترین تاثیر و عملکرد را در کنترل سیل با وزن 0/900 نسبت به افزایش آبدهی چاه ها و قنات ها با وزن 0/100 را داشته است.

نویسندگان

فاطمه زمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد

محمدرضا اختصاصی

استاد دانشگاه یزد

علی اکبر کریمیان

استادیار دانشگاه یزد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :