روشی هوشمند برای بکارگیری اینترنت نانو اشیاء در مراقبت های بهداشتی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 580

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_021

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

اینترنت اشیاء Internet Of Things از تعدادی اشیاء فیزیکی توزیع شده تشکیل شده است که از طریق اینترنت با ماشین های راه دور وکاربران در ارتباط هستند و با انجام این کار تسهیلاتی را در ارتباطات و ارسال داده ها فراهم می آورند. اینترنت اشیاء تکنولوژی جدید درنسل فناوری اطلاعات میباشد و در سال های اخیر توجه محققین زیادی را به خود جلب کرده است. همانطور که از نام آن پیداست، اینترنتاشیاء قادر خواهد بود که تمام اشیاء مختلف را به وسیله اینترنت به یکدیگر متصل سازد . اساس و هسته اینترنت اشیاء اینترنتی است گسترش یافته است و کاربران میتوانند از راه دور و در هر مکانی به آن متصل شده و مبادلات و ارتباط میان اشیاء را پشتیبانی و حمایتنماید. اینترنت اشیاء برای ایجاد محیط هوشمند مانند سیستم های هوشمند حمل و نقل، شهرهای هوشمند، امور بهداشتی هوشمند،پزشکی، سیستم سلامت و مراقبت های بهداشتی نقش بسزایی ایفا می نماید [ 1]. در حال حاضر دانشمندان به دنبال کوچک کردن حسگرها هستند به طوری که نانو حسگرها جای خود را در این فناوری باز می کنند. این کوچک سازی ادوات و نانو مقیاس شدن آنها اولین گام درمسیر رسیدن به اینترنت نانو اشیاءInternet of Nano Things است. این فناوری می تواند دنیای پزشکی را دگرگون کرده و روی باقی حوزه ها نیز تاثیرگذار باشد. از اینترنت اشیا انتظار می رود که تا سال 2020 میلادی بتواند بین 30 میلیارد دستگاه ارتباط برقرار کند . نانوحسگر ها هم یک بازبخش های مهیج پیشرو هستند که می توانند در داخل بدن انسان جای گیرند و در آن گردش کنند. آن ها می توانند ازDNA و پروتیین ها به منظور شناخت هدف های شیمیایی استفاده کنند، اطلاعات را درحد چند بیت ذخیره کنند و از طریق تغییر رنگ یا ارسال سیگنال وضعیت را گزارش دهند[ 2]. در این مقاله، روشی هوشمند جهت بکارگیری اینترنت نانو اشیاء در سیستم مراقبت های بهداشتی ارایه می شود. روش پیشنهادی با استفاده از اتوماتای یادگیر قادر است به طور هوشمندانه، حسگرهای نانو قرار داده شده در بدن را جهت دریافت داده های آن و ارسال به ناظر بیرونی انتخاب نماید.

نویسندگان

سیدمهدی جامعی

عضو هیات علمی گروه کامپیوتر، واحد شهرقدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Miorandi, D., Sicari, S., De Pellegrini, F. and Chlamtac, I., ...
  • Han, C., Jornet, J.M., Fadel, E. and Akyildiz, I.F., 2013. ...
  • Das, R.K., Das, B. and Roy, S., 2014, April. Performance ...
  • نمایش کامل مراجع