اندازه گیری ضریب شکست غیرخطی نانوذرات طلا در آرایش تلفیقی جاروب Z و انحراف سنجی ماره ای موازی تمام خودکار

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,940

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOPTICP16_047

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1388

چکیده مقاله:

در این مقاله با تلفیق روش جاروب Z و انحراف سنجی ماره ای موازی روشی تمام خودکار برای اندازه گیری ضریب شکست غیرخطی مواد ارائه می شود. باریکه لیزر بعد از عبور از دو عدد عدسی همگرا که سیستم تلسکوپی را تشکیل می دهند پهن شده و وارد یک انحراف سنج ماره ای موازی می شود. توسط یک موتور پله ای DC نمونه در حوالی کانون عدسی اول جاروب می شود با یک عدد دوربین مجهز به CCD تصاویر نقش ماره ثبت می شود. کلیه مراحل جاروب نمونه، ثبت تصاویر پی در پی ماره، محاسبه گام فریزهای ماره و پردازش داده ها با یک کد نرم افزاری مناسب در محیط Matlab بصورت زمان واقعی انجام میشود. در اینکار بطور نظری نشان داده می شود که علاوه بر روش برازش منحنی حاصل از روابط نظری بر داده های تجربی که در کار قبلی مولفین معرفی شد با تعیین موقعیت کمینه موضعی گام در نمودار گام فریزهای ماره بر حسب z ، می توان ضریب شکست غیرخطی نمونه را تعیین کرد. با این روش ضریب شکست غیرخطی نانوذرات طلا اندازه گیری شد. این روش کاملا خودکار است و در عین حال در مقایسه با روش انحراف سنجی ماره ای چرخشی و روش جاروب Z استاندارد دقیقتر و قابل اعتماد تر است.

کلیدواژه ها:

ضریب شکست غیرخطی ، انحراف سنجی ماره ای موازی ، اثر تالبوت و خودتصویرسازی ، نانوذرات طلا

نویسندگان

سیف اله رسولی

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

حسین قاسمی

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

یاسر رجبی

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :