ارزیابی اقتصادی روش اجرای قالب لغزنده نسبت به قالب بالارونده در اجرای شفت ها در پروژه های سد و نیروگاه، با استفاده از نرم افزار MSP (مطالعه موردی: سد و نیروگاه سردشت)

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 640

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEUCONF05_240

تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1397

چکیده مقاله:

امروزه توسعه صنعت سدسازی، یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشورها محسوب می شود. با توجه به ناکارآیی سیستم های سنتی و متداول در اجرای سدها، رویکرد استفاده از روش های نوین صنعتی تولید سد با تکنولوژی جدید با رعایت آخرین استانداردهای فنی، حیاتی به نظر می رسد. لذا پژوهش حاضر به بررسی و مقایسه اجرای شفت های نیروگاهی به شیوه قالب لغزان با روش بالارونده با استفاده از نرم افزار MSP پرداخته است. بررسی ها نشان می دهد که روش قالب لغزان ابتدا در اوایل قرن بیستم در شهر کانزاس آمریکا برای ساخت یک سیلوی مستطیلی ذخیره گندم استفاده شد و در حال حاضر، سیستم قالب لغزان، به عنوان یکی از روش های مورد استفاده در اجرای شفت های قایم نیروگاهی، می باشد. این شیوه، موجب ارتقای کیفیت، کاهش زمان اجرا، کاهش قیمت تمام شده، بازگشت سریع سرمایه، صرفه جویی در مصرف مصالح، کاهش نیروی انسانی، سازگاری با محیط زیست، پایداری و دوام بیشتر، ساختار یکپارچه، انعطاف پذیری بالا، و ایمنی کارکنان خواهد شد.

نویسندگان

نادر محرمی

گروه مهندسی عمران، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران کارشناسی ارشد مهندسی عمران، گرایش مهندسی و مدیریت ساخت

مجتبی حسینی

دانشیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران