سخنرانی علمی: دومین جشنواره پژوهشگران برتر و منتخب شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی

دومین جشنواره پژوهشگران برتر و منتخب شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی روز جمعه، 25 آذر، 1401 توسط شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی و مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد در شهر نوشهر استان مازندران برگزار می شود.

حوزه های تحت پوشش: مهندسی و فناوری

برگزار کننده: شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی و مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد

شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی با همکاری مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد برگزار می نماید با توجه به اهمیت هفته پژوهش و فناوری از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۶ آذر ماه هر سال و نظر به اهمیت پژوهش و تحقیق پژوهشگران و محققان، شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی با همکاری مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد طی فراخوان، ۱۵ پژوهشگر برتر را بر اساس دستورالعمل ۲۳مین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور، انتخاب و تندیس، حکم پژوهشگر برتر و تقدیرنامه به این عزیزان تقدیم می کند. هر سال این فراخوان از ۳۰ شهریور ماه آغاز می گردد و تا ۱ آذر ماه همان سال پذیرای دریافت رزومه علمی پژوهشگران، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان فرهیخته می باشد. از مورخ ۳ آذر ماه رزومه ها جهت ارزیابی به داوران ارسال می گردد و داوران نیز به مدت یک هفته یعنی تا تاریخ ۹ آذر ماه می باید نتایج را عاجل اعلام نمایند. همچنین ۲۵ اذر ماه به مناسبت روز پژوهش، این جشنواره برگزار و از پژوهشگران برتر تجلیل می نماید. شایان ذکر است شرکت در این فراخوان کاملا رایگان است. لذا پژوهشگران می توانند رزومه علمی خود را به این رویداد بزرگ از طریق وب سایت www.confnashr.ir ، منوی جشنواره پژوهشگران برتر، زیر منوی آن، جشنواره پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۱ و با کلیک بر روی ثبت نام و ارسال رزومه، ارسال نمایند. داوران منتخب جشنواره که از اساتید و پژوهشگران فرهیخته می باشند، رزومه های ارسالی را بر اساس چک لیست داوری ارزیابی می نمایند و ۱۵ پژوهشگر برتر که رزومه پربار و پرمغز و غنی دارند، انتخاب و تندیس، حکم پژوهشگر برتر و تقدیرنامه به صورت حضوری (برای آن دسته از عزیزانی که شرایط حضور در جشنواره را دارند) و یا غیرحضوری (برای آن دسته از کسانی که شرایط حضور یافتن در رویداد برایشان میسر نیست) تقدیم می گردد. در هنگام ارسال فایل رزومه لطفا فایل رزومه خود را طبق دستورالعمل جشنواره تنظیم و در قالب پی دی اف ارسال نمایید. از جمله مهم ترین شاخص های انتخاب پژوهشگر برتر عبارتند از: ۱- نقش آفرینی موثر پژوهشگر در تولید علم (داشتن مقالات علمی (پژوهشی و ترویجی) ۲- نقش پژوهشگر در ارتباط با صنعت و جامعه و داشتن طرح های پژوهشی داخلی یا خارجی ۳- نقش پژوهشگر در حل مشکلات یا رفع نیازهای کشور ۴- فعال بودن پژوهشگر در مجامع علمی ملی و بین المللی ۵- نقش پژوهشگر در خلق آثار فاخر (اثر هنری، نظریه پردازی، تالیف و تدوین کتاب، ویراستاری و ترجمه کتاب) ۶- ثبت اختراع، اکتشاف و ابتکار ۷- تدریس در دانشگاه ها ۸- داشتن سمت های کلیدی در نشریات علمی، کنفرانس ها، نشست ها و رویدادهای علمی قابل ذکر است ۶ تندیس متعلق به پژوهشگران مقطع کارشناسی (دانشجو و دانش آموخته) می باشد. همچنین ۵ تندیس متعلق به پژوهشگران مقطع کارشناسی ارشد (دانشجو و دانش آموخته) می باشد و ۴ تندیس نیز متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک دکتری تخصصی و دانشجویان این مقطع است. ضمنا تمام دانشجویان و دانش آموختگان تمامی رشته های تحصیلی و در تمامی مقاطع تحصیلی می توانند در این رویداد بزرگ شرکت نمایند و هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد.

معرفی سخنرانان: ریاست جشنواره – سید محمدرضا حسینی علی آباد – مدیرعامل شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی، موسس و مدیر چند برند تجاری، مشاور سازمانی قائم مقام ریاست جشنواره – دکتر سید انور اکبری – رئیس انجمن اقتصاد کشور فرانسه مدیر کمیته علمی و داوری – دکتر سید فخرالدین طاهرزاده موسویان – رئیس مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد، مدیر کلینیک مشاوره کسب و کار استان خوزستان، پژوهشگر برتر جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو سال ۹۹ مدیر کمیته اجرایی – پروفسور سید پدرام موسوی ریاست شورای سیاستگذاری – دکتر فرزاد رمضانی راد – مجری و مشاور طرح ها و پروژه های پژوهشی و آموزشی در حوزه مدیریت سازمانی مدیر اطلاع رسانی و تبلیغات – دکتر محمدرضا صفری چاکری – مدیرعامل شرکت آینده سازان علم و کار ایرانیان

درج در سایت: 7 آبان 1401 - تعداد مشاهده 638 بار