اولین کنفرانس حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم

the first conference of governance, food security and the production of healthy products

اولین کنفرانس حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم روز پنجشنبه، 27 اردیبهشت، 1403 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه, مدیریت تعاون روستایی قم, اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی استان قم و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قم برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

اطلاعات کنفرانس

اولین کنفرانس حکمرانی، امنیت غذایی و تولید محصول سالم

تاریخ برگزاری: 27 اردیبهشت 1403

مهلت ارسال اصل مقالات: 22 اردیبهشت 1403
تاریخ اعلام داوری مقالات: 24 اردیبهشت 1403
محل برگزاری: قم
سال برگزاری: 1403
شناسه ملی این کنفرانس: QRPCUA01

توضیحات کنفرانس

محورهای کنفرانس:

امنیت غذایی و مصرف بهینه منابع
تولید گیاهان دارویی و محصول سالم
علوم دام و دامپزشکی در تولید محصول سالم
حکمرانی و نقش سیاستگذاری دولت در امنیت غذایی
کشاورزی ارگانیک و پایدار، الگوی کشت و امنیت غذایی
نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی و محصول سالم
فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی و امنیت غذایی
میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی در تولید محصول سالم
نقش و جایگاه تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی در امنیت غذایی
محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها در امنیت غذایی و محصول سالم
فناوری های نوین، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
حکمرانی متعالی کشاورزی و حکمرانی هوشمند کشاورزی
نقش و جایگاه تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی در تولید محصول سالم
نقش حکمرانی، کارآفرینی، اشتغال پایدار و امنیت غذایی
تغییرات اقلیمی و مهاجرت، رونق تولید و امنیت غذایی
کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
نقش و جایگاه ذینفعان بخش کشاورزی در سیاستگذاری و حکمرانی کشاورزی
پدافند غیرعامل و امنیت زیستی و محصول سالم
حکمرانی، توسعه روستایی و امنیت غذایی
حکمرانی کشاورزی و امنیت غذایی
رهیافت های نوآوری و خلاقیت در حکمرانی کشاورزی
مدیریت ریسک در بخش کشاورزی و نقش بیمه کشاورزی در امنیت غذایی
صنایع تبدیلی و تکمیلی و نقش آن در تولید محصول سالم و امنیت غذایی
امنیت غذایی، بهره وری منابع آب و خاک و حکمرانی
حکمرانی آب و امنیت غذایی
نقش دولت و جامعه مدنی در امنیت غذایی
جایگاه بخش خصوصی و دولت در امنیت غذایی
شبکه تعاملات دولت و تولید محصول سالم
توسعه پایدار و امنیت غذایی
مدیریت دانش، امنیت غذایی و تولید محصول سالم
نقش و جایگاه شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در تولید محصول سالم و امنیت غذایی

درج در تقویم: 20 فروردین 1403 - تعداد مشاهده 146 بار