مقالات فصلنامه پسته و سلامت، دوره 2، شماره 21.Pistachio Waste Management for Sustainable Development2.Pistachio Antioxidants Can Decrease Negative Effects of Free Radicals on Male Reproductive System: An Assessment and Review FullText3.Amelioration of Cisplatin-Induced Liver Toxicity Through Antioxidative Properties of Hydroalcoholic Extract of Pistachio Nuts in Mice FullText4.Effect of Different Salting and Roasting Methods in Oven and Fluidized bed Roaster on the Quality and Shelf life of Pistachio Nuts FullText5.Knowledge, Attitude, and Behaviour of Iranian Pistachio Farmers about the Environmental Aspects of Pesticide Use, ۲۰۱۷-۱۸ FullText6.Assessment of Three Common Methods for DNA Extraction in Trissolcus Sp. Egg Parasitoid Wasp of Green Stink Bugs FullText7.Evaluation of Two Common Dryers on Physicochemical, Microbial and Sensory Characteristics of Pistachio during Storage FullTextتاریخ نمایه سازی مقالات: 20 مرداد 1400 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 402 آرشیو سال 1401 فصلنامه پسته و سلامتدوره: 5شماره: 3دوره: 5شماره: 2دوره: 5شماره: 1آرشیو سال 1400 فصلنامه پسته و سلامتدوره: 4شماره: 4دوره: 4شماره: 3دوره: 4شماره: 1دوره: 4شماره: 2آرشیو سال 1399 فصلنامه پسته و سلامتدوره: 3شماره: 1دوره: 3شماره: 2دوره: 3شماره: 3دوره: 3شماره: 4آرشیو سال 1398 فصلنامه پسته و سلامتدوره: 2شماره: 1دوره: 2شماره: 2دوره: 2شماره: 3دوره: 2شماره: 4آرشیو سال 1397 فصلنامه پسته و سلامتدوره: 1شماره: 4دوره: 1شماره: 2دوره: 1شماره: 3دوره: 1شماره: 1