مقالات کنفرانسهای داخلی
- تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر پروفایل اسید چرب میگو سوخاری ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- مطالعه و بررسی اجزای تشکیل دهنده سس مایونز حاوی عصاره گیاه گلپر ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- بررسی اثر سرخ کردن سطحی با روغنهای مختلف بر روی پروفایل اسید چرب فیله ماهی امور GRASS CARP ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- تاثیر سرخ کردن سطحی با روغنهای مختلف بر ویژگیهای شیمیایی فیله ماهی آمور GRASS CARP ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه به لیمو ارائه شده در اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار (1392)
- بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس به لیمو و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن سرخ کردنی ارائه شده در اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار (1392)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- فعالیت ضدباکتریایی وآنتی اکسیدانی چند نوع بره موم زنبور عسل جمع آوری شده از مناطق جغرافیایی مختلف استان گلستان منتشر شده در نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی (1397)
- مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1394)