مقالات کنفرانسهای داخلی
- کاربرد فراصوت در ترکیب با سایر فناوری ها در فرآوری مواد غذایی ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- فرمولاسیون نوشیدنی های بر پایه کلاژن با خواص آنتی اکسیدانی و محافظت از پوست ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1402)
- بررسی امکان سنجی فرمولاسیون پاستیل دارویی با پودر جلبک اسییرپرونپیا یلاتیسپس (Spirulina platensis) ارائه شده در دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (1401)