سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- اثرات گیاهان دارویی بر جنین جوجه به عنوان مدل آزمایشگاهی ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی زیست شناسی گیاهان دارویی (1401)
- بررسی مقایسه ای تلفات ناشی از بیماری نیوکاسل و آنفلوانزا در طیور گوشتی شهرستان اردکان استان یزد ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم (1396)
- بررسی مقایسه ای تلفات ناشی از بیماری نیوکاسل و آنفلوانزا در طیور گوشتی شهرستان اردکان در فصل بهار وتابستان (استان یزد) ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی بلدرچین ژاپنی به عنوان حیوان مدل آزمایشگاهی ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی تاثیر آب مغناطیسی شده در درمان بیماری های انسانی و حیوانی ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی وضعیت ویروس فوق حاد آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H۵N۸ در جهان و ایران ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- مطالعه بررسی میزان شیوع تریکوموناز گالینه در کبوتران شهرستان خاتم در استان یزد ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی وضعیت تلفات ناشی از بیماری نیوکاسل و آنفلوانزا در طیور گوشتی شهرستان خاتم (استان یزد) ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی وضعیت بیماری نیوکاسل در طیور بومی شهرستان خاتم (استان یزد) ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی تاثیر ضد باکتریایی عسل بر باکتری های عفونی ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس پنج گیاه دارویی بر باکتری Coryne kutcheri ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
- بررسی تاثیر آنتی بیوتیکی تعدادی از عصاره های گیاهان دارویی بر باکتری ها بیماری زا ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی (1396)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- مطالعه اثر روش های واکسیناسیون بیماری نیوکاسل و غنی سازی جیره با پودر رزماری بر پاسخ ایمنی هومورال در کبک نژاد چوکار منتشر شده در دوفصلنامه علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران (1400)
- پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری منتشر شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی (1400)