سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- بررسی عملکرد سطوح کم تفاله انار به عنوان افزودنی در کنترل آثار منفی آفتکشمالاتیون بر تخمیر برونتنی شکمبه ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی (1402)
- بررسی اثر پسماند مایع حاصل از عرق گیری برگ «به» Cydonia Obionga بر قابلیت هضم، ظرفیت آنتی اکسیدانتی و تولید متان در شرایط برون تنی ارائه شده در نهمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی (1402)
- تاثیر بقایای مایع حاصل از عرقگیری و اسانسگیری رزماری (.Rosmarinus officinalis L) بر تولید متان، ظرفیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های برون تنیشکمبه در گوسفند ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست، توسعه شهری و روستایی (1402)
- تاثیر مکمل های اکسید و نانواکسید روی در جیره بر سوبسترای تجزیه شده حقیقی، گوارش پذیری ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم با روش برون تنی ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی (1397)
- تاثیر اکسید روی و نانواکسید روی بر برخی فراسنجه های تخمیر شکمبه به روش برون تنی ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی (1397)
- تأثیر سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال بر عملکرد بره های نر پرواری تغذیه شده با بستر طیور ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن (1394)
- اثر مکمل چربی بر بیان ژن گیرنده PPARγدر اوایل شیردهی گاوهای شیری ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران (1393)
- ترکیب شیمیایی پوست بادام فرآوری شده با اوره و تأثیر تغذیه آن بر جمعیت پروتوزوای شکمبه بره ارائه شده در اولین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه (1393)
- تأثیر تغذیه پوست خارجی بادام فراوری شده با اوره بر مصرف خوراک، عملکرد رشد و هزینه جیره در بره های پرواری شال ارائه شده در اولین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه (1393)
- اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی ارائه شده در همایش ملی تغذیه دام و طیور (1392)
- مقایسه ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری مواد مغذی دانه جو و علوفه هیدروپونیک جو به روش تولید گاز ارائه شده در همایش ملی تغذیه دام و طیور (1392)
- اثر مخلوط کردن علوفه خشک و سیلاژ تاج خروس رقم اولترا با ذرت علوفهای بر خصوصیات شیمیایی و هضم پذیری در شرایط آزمایشگاهی ارائه شده در همایش ملی تغذیه دام و طیور (1392)
- بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت ارائه شده در همایش ملی تغذیه دام و طیور (1392)
- مقایسه ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری علوفه خشک و سیلاژ ذرت با تاجخروس رقم خارکوفسکی به روش تولیدگاز ارائه شده در همایش ملی تغذیه دام و طیور (1392)
- تعیین انرژی مورد نیاز نگهداری و رشد بزغاله های نر رائینی ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور (1384)
- تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیرقابل تجزیه بر صفات کمی و کیفی الیاف بزهای نر رائینی ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور (1384)
- تعیین قابلیت هضم و خصوصیات تجزیه پذیری بعضی از مواد خوراکی به روشهای in vivo, in vitro, in situ ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور (1384)
- اثرسطوح متفاوت انرژی و پروتئین قابل متابولیسم برعملکرد پرواری بزغاله های نر رائینی ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور (1384)
- مقایسه قابلیت هضم برگ بلوط (Quercus spp.) در دو گونه بز ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور (1384)
- اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی ارائه شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور (1384)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- تاثیر منابع مختلف روی بر جمعیت های میکروبی، آنزیم های هیدرولیتیک و فراورده های تخمیر برون تنی شکمبه ای در گوسفند منتشر شده در فصلنامه تولیدات دامی (1402)
- توان بیوچار در تقویت اثرگذاری پروبیوتیک های باسیلی و لاکتوباسیلی بر جمعیت های میکروبی، آنزیم های هیدرولیتیک و تخمیر برون تنی شکمبه گوسفند منتشر شده در مجله تحقیقات تولیدات دامی (1402)
- ارزش غذایی علوفه پرسیاوشان و مریم گلی و تاثیر گنجاندن آنها در جیره بر قابلیت هضم، تولید متان، ظرفیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های تخمیر برون تنی منتشر شده در مجله تحقیقات تولیدات دامی (1401)
- اثر افزودن بیوچار در جیره های حاوی پروبیوتیک بر متغیرهای تخمیر برون تنی، شاخص های سلامت، باکتری های رکتوم و آنزیم های خون گوساله های هلشتاین منتشر شده در مجله تحقیقات تولیدات دامی (1401)
- اثر مصرف پس ماند پسته پاک کنی در جیره غذایی بر فراسنجه های تخمیر برون تنی و عملکرد بزهای رائینی منتشر شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی (1399)
- ترکیب شیمیایی و تاثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی اکسیدانی شکمبه با روش برون تنی منتشر شده در فصلنامه تولیدات دامی (1398)
- تاثیر سطوح مختلف روی معدنی، نانو و آلی بر جذب روی، پروتئین میکروبی، متابولیت ها و ایمونوگلوبولین های خون و آغوز در میش و بره منتشر شده در فصلنامه تولیدات دامی (1397)
- بررسی ارزش غذایی و عملکرد علف سبز غلات تولید شده در سامانه هیدروپونیک منتشر شده در فصلنامه پژوهشهای تولیدات دامی (1396)
- قابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن منتشر شده در مجله تحقیقات تولیدات دامی (1395)
- اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری شده در جیره غذایی بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1393)
- تاثیر سه نوع برگ گیاه اکالیپتوس بر تخمیر شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون تنی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1393)
- تاثیر پوست انار عصاره گیری نشده و عصاره گیری شده بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل منتشر شده در مجله پژوهش در نشخوارکنندگان (1393)
- اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخ شهای پروتیینی و گوار شپذیری بستر جوجه های گوشتی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1392)
- اثرجایگزینی سطوح مختلف دانه ذرت به جای جوبرعملکرد گاوهای هلشتاین دراوایل دوره شیردهی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1392)
- تاثیرعصاره گل گاو زبان Echium amoenum برمتابولیت های پلاسمای خون و برآورد گازمتان بره های نرمهربان منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1392)
- تاثیرعصاره تفاله انگور برپارامترهای تولید گازوجمعیت تک یاخته های شکمبه بااستفاده ازشیرابه شکمبه گوسفند منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1392)
- بررسی تاثیر گیاه گلپر برفراسنجه های تخمیرشکمبه گوسفندوتولید گازمتان به روش درون شیشه ای منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1392)
- اثرفراوری دپوکردن درسطوح گوناگون رطوبت وعمقهای متفاوت برسالم سازی بسترجوجه گوشتی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1392)
- بررسی اثربرخی گیاهان دارویی برپارامترهای هضم شکمبه ای درشرایط آزمایشگاهی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1391)
- اثرسطوح مختلف دانه ذرت و جو بررشدوعملکرد گوساله های هلشتاین منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1391)
- تاثیرعصاره گل گاوزبان برتخمیر شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآبی وکاهش تولیدگازمتان به روش برون تنی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1391)
- تاثیرافزودن پودرچربی پالم، روغن سویا یادانه کامل سویای تف داده درجیره دوره انتقال برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1391)
- تفکیک بخشهای پروتیینی برخی موادخوراکی معمول درایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتیین خالص کورنل منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1390)
- تخمین گوارش پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته بااستفاده ازشیرابه شکمبه گوسفندتالشی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1390)
- تاثیر دوره عادت دهی به برگ بلوط بر گوارش پذیری آزمایشگاهی و فراسنجه های شکمبه بز الموت منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1389)
- کاربرد بقایای خشک پسته درتغذیه بزهای شیرده رایینی منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1388)
- اثر خشککردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزشغذایی پسماندهای پسته منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1388)
- ارزیابی گوارش پذیری و کیفیت پروتیین علوفه تازه و سیلو شده تاج خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتیین خالص کرنل منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1388)
- اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله چغندرقند منتشر شده در فصلنامه علوم دامی ایران (1388)
- ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila) منتشر شده در فصلنامه علوم آب و خاک (1387)
- ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila) منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1387)
- تعیین ارزش غذایی سه گونه یونجه یکساله با استفاده از روش هایin vivo ,in vitro و خوش خوراکی منتشر شده در فصلنامه علوم آب و خاک (1386)
- تعیین ارزش غذایی سه گونه یونجه یکساله با استفاده از روش هایin vivo ,in vitro و خوش خوراکی منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1386)
طرح های تحقیقاتی و پژوهشی
- تعیین خصوصیات سیلویی و ترکیبات مغذی علوفه سورگوم پگاه و اسپید فیدسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1396)
- بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواریسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1395)
- بررسی اثر کاربرد بقایای کلم بروکلی سیلو شده در جیره غذایی بره پرواریسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1395)
- بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتیین عبوری بر کمیت و کیفیت الیاف بزهای رایینیسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1390)
- بررسی تعین احتیاجات غذایی توده های مختلف شتر کشور فاز اول: تعیین انرژی و پروتیین شترهای استان سمنانسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1386)
- بررسی مقایسه ای روشهای in vivo و in vitro جهت اندازه گیری ضرایب هضمی در برخی از خوراک های دام در گوسفندسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1386)
- بررسی امکان بهبود ارزش غذایی کاه گندم بااستفاده از قارچ پلورتوس مرحله دوم: تعیین شاخص ارزش غذایی کاه گندم غنی شده با قارچسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1383)
- بررسی امکان تهیه سیلوی محتویات شکمبه با استفاده از ملاس و کاه گندمسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1382)
- بررسی مقایسه ای روشهای مختلف In vitro, Invivo جهت اندازه گیری ضرایب در برخی از خوراکهای دامسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1379)
- بررسی اثرات اوره و فسفات آمونیوم بر خواص سیلوی ذرت علوفه ایسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی(1378)
- تعیین احتیاجات غذایی توده های مختلف شتر کشورسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی()