سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- کاربرد فناوری نانو دربسته بندی فعال مواد غذایی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی ارائه شده در دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران (1400)
- کاربرد نانوذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی محصولات کشاورزی و غذایی ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی (1397)
- بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر کیتوزان ارائه شده در دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی (1397)
- بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره 138 فاژ تایپ 2 و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب - مغز ، (نگاهدارندههای طبیعی) ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)
- پرتودهی گوشت شتر، راهکاری مناسب برای بهبود کیفیت فلور میکروبی ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)
- فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)
- اشعه گاما، انتخابی مناسب بر ای افزایش مدت زمان ماندگاری و تاثیر ان بر خواص شیمیایی گوشت ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)
- هم افزایی ناشی از ترکیب مواد ضد باکتریایی طبیعی در حالت ترکیبی ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)
- بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه دارچین به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونا تیفی موریوم شماره 138 فاژ تایپ 2 و لیستریا مونوسیتوژنز ATCC19118 در آبگوشت قلب - مغز ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)
- اثرات ضد باکتریایی لیزوزیم در Ph های گوناگون ارائه شده در اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی (1388)