سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات بین المللی خارج از کشور
- "Comparison of nano-calcium and calcium chloride spray on postharvest quality and cell wall enzymes activity in apple cv. Red Delicious", Elsevier BV, (2018), Vol 240, No : 57-64
- "Susceptibility of Blood Orange Cultivars to Chilling Injury Based on Antioxidant System and Physiological and Biochemical Responses at Different Storage Temperatures", MDPI AG, (2020), Vol 9, No 11: 1609
- "Ultrasonic potential in maintaining the quality and reducing the microbial load of minimally processed pomegranate", Elsevier BV, (2021), Vol 70, No : 105302
- "Maintenance of quality and bioactive compounds in pomegranate fruit (<i>Punica granatum</i>L.) by combined application of organic acids and chitosan edible coating", Hindawi Limited, (2020), Vol 44, No 9:
- "Blood oranges maintain bioactive compounds and nutritional quality by postharvest treatments with γ-aminobutyric acid, methyl jasmonate or methyl salicylate during cold storage", Elsevier BV, (2020), Vol 306, No : 125634
- "Inhibitory effect of salicylic acid and Aloe vera gel edible coating on microbial load and chilling injury of orange fruit", Elsevier BV, (2019), Vol 247, No : 27-34
- "Shelf life and biochemical changes of ready-to-eat arils among nineteen Iranian pomegranate cultivars (Punica granatum L.) during storage", Springer Science and Business Media LLC, (2019), Vol 56, No 3: 1416-1426
- "Enhanced chilling tolerance of pomegranate fruit by edible coatings combined with malic and oxalic acid treatments", Elsevier BV, (2019), Vol 250, No : 388-398
- "Pomegranates (<scp><i>Punica granatum</i></scp><scp>L</scp>.)", Wiley, (2017), Vol , No : 1179-1194
- "The potential of gum arabic enriched with cinnamon essential oil for improving the qualitative characteristics and storability of guava (Psidium guajava L.) fruit", Elsevier BV, (2019), Vol 251, No : 101-107
- "Biochemical changes and winter hardiness in pomegranate (Punica granatum L.) trees grown under deficit irrigation", Elsevier BV, (2019), Vol 251, No : 39-47
- "Zinc influence and salt stress on photosynthesis, water relations, and carbonic anhydrase activity in pistachio", Elsevier BV, (2009), Vol 123, No 2: 272-279
- "Zinc alleviates salt stress and increases antioxidant enzyme activity in the leaves of pistachio (Pistacia vera L. ‘Badami’) seedlings", The Scientific and Technological Research Council of Turkey (TUBITAK-ULAKBIM) - DIGITAL COMMONS JOURNALS, (2010), Vol , No :
- "Chilling Resistance in Pomegranate Fruits with Spermidine and Calcium Chloride Treatments", Informa UK Limited, (2011), Vol 11, No 3: 276-285
- "Shellac, gelatin and Persian gum as alternative coating for orange fruit", Elsevier BV, (2017), Vol 225, No : 22-28
- "Postharvest Attributes of “Washington Navel” Orange as Affected by Preharvest Foliar Application of Calcium Chloride, Potassium Chloride, and Salicylic Acid", Informa UK Limited, (2017), Vol 18, No 1: 68-84
- "Changes in Physico-Chemical Properties Related to Quality of Kiwifruit (<i>Actinidia deliciosa</i>cv. Hayward) during Cold Storage", Informa UK Limited, (2015), Vol 15, No 2: 187-197
- "Postharvest nitric oxide treatment of persimmon (<i>Diospyros kaki</i>l.) improves fruit quality during storage", International Society for Horticultural Science (ISHS), (2015), Vol 70, No 2: 63-68
- "Vase life of cut rose cultivars ‘Avalanche’ and ‘Fiesta’ as affected by Nano-Silver and S-carvone treatments", Elsevier BV, (2013), Vol 86, No : 68-72
- "Effect of different edible coatings on postharvest quality of ‘Kinnow’ mandarin", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 11, No 4: 1827-1833
- "Effect of Zataria multiflora Boiss and Thymus vulgaris L. essential oils on black rot of ‘Washington Navel’ orange fruit", Elsevier BV, (2016), Vol 112, No : 152-158
- "Effects of foliar application of calcium chloride and urea on quantitative and qualitative characteristics of pomegranate fruits", Elsevier BV, (2009), Vol 121, No 2: 171-175
- "The ameliorative effects of spermidine and calcium chloride on chilling injury in pomegranate fruits after long-term storage", International Society for Horticultural Science (ISHS), (2010), Vol 65, No 3: 169-178
- "Vacuum infiltration of putrescine enhances bioactive compounds and maintains quality of blood orange during cold storage", Elsevier BV, (2017), Vol 227, No : 1-8
مقالات کنفرانسهای داخلی
- حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار رقم رباب توسط تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید ارائه شده در نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی (1401)
- اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- تاثیر پوشش کیتوزان به تنهایی و همراه با اسانس لعل کوهستان بر کیفیت و ماندگاری پرتقال تامسون ناول ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- رهیافتهای جدید در کاربرد ضدعفونی کننده های پس از برداشت میوه ها و سبزیها ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- کاربرد ذرات مزوسپروس سیلیکا به عنوان سامانه حمل اسانس در بسته بندی میوه توت فرنگی ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی گاما-آمینوبوتیریک اسید و اسپرمین بر برخی شاخصهای فیزیولوژیک گل شب بو ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- اثر گابا و اسپرمین بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی گل شب بو ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- اثرات ترکیبی بسته بندی با پوششهای پلیمری متفاوت و سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نیریز ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت و غوطه وری پس از برداشت با دو منبع روی بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت اناردانه ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- ثر هم افزایی شوری آب و تیمار اسید سالیسیلیک بر ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه انار در دوره انبارداری ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر میزان ترکیبات زیست فعال میوه لیموشیرین ( Citrus )limettioides Tanaka ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- پاسخ پرتقال خونی رقم مورو به کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگیهای کیفی اناردان ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- اثر کیتوزان، اسانس آویشن شیرازی و عصاره پوست انار بر ترکیبات زیست فعال وویژگی های حسی میوه انگور ʼ سیاه سمرقندی ارائه شده در دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاوری (1396)
- کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس های گیاهی ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1394)
- بررسی اثر غلظت های مختلف پوترسین و پوشش واکس روی ویژگی های کمی و کیفی پرتقال رقم ‘اولیندا والنسیا’ در شرایط انبار ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1394)
- اثر پوشش های خوراکی مختلف آلویه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1394)
- تاثیرتیمار های نانو نقره، سیتریک اسید و اتانول بر عمر گلجایی دو رقم ورد Rosa hybriad L. ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1394)
- پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پسبرداشت آب گرم، ژل آلویه وراء،کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1394)
- پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها ارائه شده در نهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1394)
- بررسی ویژگیهای فیزیومورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narcissus tazetta) در دورهای مختلف آبیاری ارائه شده در اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران (1393)
- بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد در طول مدت نگهداری در انبار سرد ارائه شده در هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران (1390)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- بهینه سازی شرایط ساخت سبز نانوذره های نقره از عصاره آبی برگ های کاهو منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1401)
- اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته و سینامالدئید بر ویژگی های حسی و آلودگی میکروبی بذرپوشینه انار منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1401)
- تاثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها منتشر شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی (1400)
- اثر اتفن، براسینواستروئید و برگ برداری بر ویژگی های کمی و کیفی انگور عسکری محلولپاشی شده با دورمکس در منطقه سی سخت منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1399)
- اثر کاربرد پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید، متیلجاسمونات و متیلسالیسیلات بر سرمازدگی، ویژگیهای پوست و کیفیت آب میوه پرتقال خونی رقم مورو در دوره انبارمانی سرد منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1398)
- تأثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای کیفی میوه گوآوا (Psidium guajava L.) منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1398)
- بهبود ویژگی های کیفی پرتقال رقم واشنگتن ناول با محلول پاشی کلرید کلسیم، کلرید پتاسیم و سالیسیلیک اسید منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1396)
- تاثیر پوشش های خوراکی بر حفظ ترکیب های زیست فعال و طولانی کردن دوره نگهداری اناردانه رقم رباب نی ریز منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1396)
- تغییرهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه پرتقال خونی رقم سانگین در دوره رسیدن منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1396)
- Improvement in vase life of cut rose cv. Dolce Vita by preharvest foliar application of calcium chloride and salicylic acid منتشر شده در مجله بین المللی علوم و فنون باغبانی (1394)
- بررسی کاربرد قبل از برداشت سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات برویژگیهای کمی و کیفی رز شاخه بریده منتشر شده در فصلنامه به زراعی کشاورزی (1393)
- Postharvest Life of Cut Gerbera (Gerbera jamesonii) as Affected by Nano-silver Particles and Calcium Chloride منتشر شده در مجله بین المللی علوم و فنون باغبانی (1393)
- نقش تنک شیمیایی و دستی میوه بر حفظ جوانه گل و بهبود کیفیت خشک میوه پسته منتشر شده در فصلنامه علوم آب و خاک (1385)
- نقش تنک شیمیایی و دستی میوه بر حفظ جوانه گل و بهبود کیفیت خشک میوه پسته منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1385)