سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات بین المللی خارج از کشور
- "Effects of different filling media on the oxidation and lipid quality of canned silver carp (<i>Hypophthalmichthys molitrix</i>)", Wiley, (2011), Vol 46, No 6: 1149-1156
- "Determination of lead and cadmium content in sausages from Iran", Informa UK Limited, (2011), Vol 4, No 4: 254-258
- "Determination of Lead(II) in Milk by Flame Atomic Absorption Spectrometry after Solid Phase Extraction", Asian Journal of Chemistry, (2013), Vol 25, No 11: 5981-5984
- "The Effects of Black Cumin, Black Caraway Extracts and Their Combination on Shelf Life Extension of Silver Carp (<scp><i>H</i></scp><i>ypophthalmichthys molitrix</i>) during Refrigerated Storage", Wiley, (2014), Vol 35, No 2: 154-160
- "Applicability of species-specific polymerase chain reaction for fraud identification in raw ground meat commercially sold in Iran", Elsevier BV, (2015), Vol 40, No : 47-51
- "Study the antimicrobial effects of chitosan-based edible film containing the Trachyspermum ammi essential oil on shelf-life of chicken meat", MDPI AG, (2017), Vol 8, No 2:
- "Effect of dietary taurine and methionine supplementation on growth performance, body composition, taurine retention and lipid status of Persian sturgeon,<i>Acipenser persicus</i>(Borodin, 1897), fed with plant-based diet", Hindawi Limited, (2017), Vol 24, No 1: 324-331
- "Prevalence of Listeria Species and Serotyping of Listeria monocytogenes Bacteria Isolated from Seafood Samples", Egypts Presidential Specialized Council for Education and Scientific Research, (2021), Vol 52, No 1: 1-9
مقالات کنفرانسهای داخلی
- بررسی آلودگی انگلی سه نمونه از سبزیجات توزیع شده از شهر تهران ارائه شده در دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (1401)
- بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تاکید بر گوشت و فرآورده های آن ارائه شده در دومین کنگره ملی غذای حلال (1400)
- مروری بر آلاینده های شاخص هوا، آب و خاک و انتخاب شیوه مناسب اصلاح آلودگی ها ارائه شده در کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی (1400)
- بررسی آلودگی انگلی سبزیجات آماده مصرف در سوپر مارکت های شهر تهران در فصل بهار سال ۱۴۰۰ ارائه شده در اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی (1400)
- ارزیابی اصالت آب سیب و نوشیدنی سیب تولیدی در کشور ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- وضعیت شیر و فرآورده های لبنی در ایران: یک مقاله مروری ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- زیست پالایی و تولید انرژی از طریق زیست فزونی پساب بی هوازی کارخانه تولید سرکه با شوانلای ایزوله شده از لجن های ساحلی جزیره قشم در پیل سوختی میکروبیال با نفیون بهینه سازی شده ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- توسعه پایدار صنعت گردشگری اسلامی با درآمدی بر غذای حلال ارائه شده در کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی (1397)
- مروری بر وضعیت غذاهای لبنی فراسودمند، پریبیوتیکو پروبیوتیکدر ایران ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم (1396)
- مروری بر مدیریت بهداشتی کیترینگ های شهر تهران ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم (1396)
- مقایسه آلودگی های میکروبی همبرگرهای دست ساز (منجمد و غیر منجمد)توزیع شده در شهر تهران ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی (1392)
- نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 در شیر گاو تولیدی در سیستم پرورش صنعتی و سنتی ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- The Role of Policymakers in Potential Strengthening to Improve the Safety of the Vegetable in the Supply Chain: SWOT Analysis during COVID-۱۹ منتشر شده در فصلنامه تغذیه و امنیت غذایی (1402)
- امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس) منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1402)
- بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تاکید بر گوشت و فرآورده های آن منتشر شده در پژوهشنامه حلال (1400)
- Assessment of aflatoxin exposure using urine biomarker in pregnant and non-pregnant women in Yazd, Center of Iran منتشر شده در مجله مدیریت و مهندسی بهداشت محیط (1400)
- A Mixed-Method Study of Chicken Meat Safety in Iran during the COVID-۱۹ Pandemic: SWOT Analysis منتشر شده در مجله علوم طیور (1400)
- بررسی موارد استفاده از بافت های غیرمجاز در همبرگرهای دست ساز در شهر تهران منتشر شده در دوماهنامه طلوع بهداشت (1397)
- بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران منتشر شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی (1393)
- مقایسه نسبت اسیدهای چرب امگا-6 و امگا-3 در شیرگاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران منتشر شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی (1392)
- تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال منتشر شده در مجله علمی شیلات ایران (1392)