درخواست گواهی رسمی نمایه سازی مقاله
شما می توانید در این بخش گواهی چاپی نفیس نمایه سازی مقاله خود را که دارای هولوگرام، QR-Code اصالت و لینک استعلام آنلاین می باشد را سفارش دهید تا به صورت چاپ شده بر روی فرم رسمی گواهی سیویلیکا از طریق پست به آدرس شما ارسال شود.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید توضیحات کاملتر را از اینجا مطالعه فرمایید.
مشخصات مقاله برای صدور گواهی
- عنوان مقاله:اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج
- سال انتشار:1398
- تعداد صفحات مقاله:14 صفحه
- ارائه شده در:مجله مهندسی بیوسیستم ایران شماره 3 دوره 50
- زبان مقاله اصلی:فارسی
گواهی نامه به نام چه کسی صادر شود؟
- فاطمه کوهساری - دانشجوی کارشناسی ارشد، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران،کرج، ایران
- زهرا امام جمعه - استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
- محمدسعید یارمند - دانشیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
توجه: تا ابتدای اردیبهشت 1402 امکان سفارش جلد گواهی وجود ندارد
گواهی به چه زبانی صادر شود؟
متن گواهی را کنترل نمایید
پژوهشگر گرامی؛
[نام نویسنده را انتخاب نمایید]
بدین وسیله گواهی می شود مقاله جنابعالی با عنوان «اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج» پس از ارزیابی و تایید داوران دبیرخانه "مجله مهندسی بیوسیستم ایران" که در سال 1398 در دوره 50، شماره 3 برگزار گردیده است، با تعداد 14 صفحه، در پایگاه استنادی سیویلیکا با شناسه ملی: JR_IJBSE-50-3_014 نمایه گردیده است.
ضمن تبریک به مناسبت نمایه شدن مقاله جنابعالی، به استحضار میرساند این گواهی با توجه به اطلاعات ارسالی از طرف دبیرخانه آن ژورنال و اطلاعات مندرج در پایگاه سیویلیکا تهیه شده و صحت مندرجات آن در هر لحظه از طریق لینک زیر و یا اسکن تصویر کد، قابل استعلام است.
پایگاه سیویلیکا
تایید نهایی و پرداخت آنلاین
کد پستی از نظر اداره پست برای ارسال مرسوله ها الزامی است. خواهشمندیم با دقت تکمیل فرمایید.