درخواست گواهی رسمی نمایه سازی مقاله
شما می توانید در این بخش گواهی چاپی نفیس نمایه سازی مقاله خود را که دارای هولوگرام، QR-Code اصالت و لینک استعلام آنلاین می باشد را سفارش دهید تا به صورت چاپ شده بر روی فرم رسمی گواهی سیویلیکا از طریق پست به آدرس شما ارسال شود.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید توضیحات کاملتر را از اینجا مطالعه فرمایید.
مشخصات مقاله برای صدور گواهی
- عنوان مقاله:اثر استفاده ی کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا بر کیفیت گوشت، مورفولوژی و جمعیت میکروبی ایلئوم در بلدرچین ژاپنی
- سال انتشار:1402
- تعداد صفحات مقاله:13 صفحه
- ارائه شده در:دوفصلنامه تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی شماره 2 دوره 6
- زبان مقاله اصلی:فارسی
گواهی نامه به نام چه کسی صادر شود؟
- مهدی راشکی - دانشجوی دکتری، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
- قاسم جلیلوند - دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
- فرزاد باقرزاده کاسمانی - دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
- محمود قزاقی - استادیار، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
- آیدا داوری - استادیار، گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه زابل، زابل، ایران
توجه: تا ابتدای اردیبهشت 1402 امکان سفارش جلد گواهی وجود ندارد
گواهی به چه زبانی صادر شود؟
متن گواهی را کنترل نمایید
پژوهشگر گرامی؛
[نام نویسنده را انتخاب نمایید]
بدین وسیله گواهی می شود مقاله جنابعالی با عنوان «اثر استفاده ی کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا بر کیفیت گوشت، مورفولوژی و جمعیت میکروبی ایلئوم در بلدرچین ژاپنی» پس از ارزیابی و تایید داوران دبیرخانه "دوفصلنامه تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی" که در سال 1402 در دوره 6، شماره 2 برگزار گردیده است، با تعداد 13 صفحه، در پایگاه استنادی سیویلیکا با شناسه ملی: JR_NFVM-6-2_006 نمایه گردیده است.
ضمن تبریک به مناسبت نمایه شدن مقاله جنابعالی، به استحضار میرساند این گواهی با توجه به اطلاعات ارسالی از طرف دبیرخانه آن ژورنال و اطلاعات مندرج در پایگاه سیویلیکا تهیه شده و صحت مندرجات آن در هر لحظه از طریق لینک زیر و یا اسکن تصویر کد، قابل استعلام است.
پایگاه سیویلیکا
تایید نهایی و پرداخت آنلاین
کد پستی از نظر اداره پست برای ارسال مرسوله ها الزامی است. خواهشمندیم با دقت تکمیل فرمایید.