درخواست گواهی رسمی نمایه سازی مقاله
شما می توانید در این بخش گواهی چاپی نفیس نمایه سازی مقاله خود را که دارای هولوگرام، QR-Code اصالت و لینک استعلام آنلاین می باشد را سفارش دهید تا به صورت چاپ شده بر روی فرم رسمی گواهی سیویلیکا از طریق پست به آدرس شما ارسال شود.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید توضیحات کاملتر را از اینجا مطالعه فرمایید.
مشخصات مقاله برای صدور گواهی
- عنوان مقاله:تاثیر سازگارکننده های مالییک انیدرید پلی اتیلن و پلی اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن
- سال انتشار:1395
- تعداد صفحات مقاله:11 صفحه
- ارائه شده در:دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران شماره 1 دوره 12
- زبان مقاله اصلی:فارسی
گواهی نامه به نام چه کسی صادر شود؟
- مرجان حاجی باقرنایینی - دانش آموخته گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
- بهجت تاج الدین - استادیار ، گروه صنایع غذایی و مسایل پس از برداشت (مهندسی بسته بندی )، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی،کرج
- غلامحسن اسدی - استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
- بابک غیاثی طرزی - استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
توجه: تا ابتدای اردیبهشت 1402 امکان سفارش جلد گواهی وجود ندارد
گواهی به چه زبانی صادر شود؟
متن گواهی را کنترل نمایید
پژوهشگر گرامی؛
[نام نویسنده را انتخاب نمایید]
بدین وسیله گواهی می شود مقاله جنابعالی با عنوان «تاثیر سازگارکننده های مالییک انیدرید پلی اتیلن و پلی اتیلن گلیکول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی اتیلن» پس از ارزیابی و تایید داوران دبیرخانه "دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران" که در سال 1395 در دوره 12، شماره 1 برگزار گردیده است، با تعداد 11 صفحه، در پایگاه استنادی سیویلیکا با شناسه ملی: JR_IFST-12-1_007 نمایه گردیده است.
ضمن تبریک به مناسبت نمایه شدن مقاله جنابعالی، به استحضار میرساند این گواهی با توجه به اطلاعات ارسالی از طرف دبیرخانه آن ژورنال و اطلاعات مندرج در پایگاه سیویلیکا تهیه شده و صحت مندرجات آن در هر لحظه از طریق لینک زیر و یا اسکن تصویر کد، قابل استعلام است.
پایگاه سیویلیکا
تایید نهایی و پرداخت آنلاین
کد پستی از نظر اداره پست برای ارسال مرسوله ها الزامی است. خواهشمندیم با دقت تکمیل فرمایید.