درخواست گواهی رسمی نمایه سازی مقاله
شما می توانید در این بخش گواهی چاپی نفیس نمایه سازی مقاله خود را که دارای هولوگرام، QR-Code اصالت و لینک استعلام آنلاین می باشد را سفارش دهید تا به صورت چاپ شده بر روی فرم رسمی گواهی سیویلیکا از طریق پست به آدرس شما ارسال شود.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید توضیحات کاملتر را از اینجا مطالعه فرمایید.
مشخصات مقاله برای صدور گواهی
- عنوان مقاله:اثر پرایمینگ بذر بر شاخص های خوابیدگی بوته دو رقم برنج (.Oryza sativa L) در روش کشت مستقیم
- سال انتشار:1396
- تعداد صفحات مقاله:15 صفحه
- ارائه شده در:دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی شماره 3 دوره 7
- زبان مقاله اصلی:فارسی
گواهی نامه به نام چه کسی صادر شود؟
- حسن اخگری - به ترتیب دانشجوی دکتری، استاد و استادیاران، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
- مسعود اصفهانی - به ترتیب دانشجوی دکتری، استاد و استادیاران، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
- غلامرضا محسن آبادی - به ترتیب دانشجوی دکتری، استاد و استادیاران، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
- علی اعلمی - به ترتیب دانشجوی دکتری، استاد و استادیاران، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
توجه: تا ابتدای اردیبهشت 1402 امکان سفارش جلد گواهی وجود ندارد
گواهی به چه زبانی صادر شود؟
متن گواهی را کنترل نمایید
پژوهشگر گرامی؛
[نام نویسنده را انتخاب نمایید]
بدین وسیله گواهی می شود مقاله جنابعالی با عنوان «اثر پرایمینگ بذر بر شاخص های خوابیدگی بوته دو رقم برنج (.Oryza sativa L) در روش کشت مستقیم» پس از ارزیابی و تایید داوران دبیرخانه "دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی" که در سال 1396 در دوره 7، شماره 3 برگزار گردیده است، با تعداد 15 صفحه، در پایگاه استنادی سیویلیکا با شناسه ملی: JR_JCPP-7-3_009 نمایه گردیده است.
ضمن تبریک به مناسبت نمایه شدن مقاله جنابعالی، به استحضار میرساند این گواهی با توجه به اطلاعات ارسالی از طرف دبیرخانه آن ژورنال و اطلاعات مندرج در پایگاه سیویلیکا تهیه شده و صحت مندرجات آن در هر لحظه از طریق لینک زیر و یا اسکن تصویر کد، قابل استعلام است.
پایگاه سیویلیکا
تایید نهایی و پرداخت آنلاین
کد پستی از نظر اداره پست برای ارسال مرسوله ها الزامی است. خواهشمندیم با دقت تکمیل فرمایید.