لیست کل مقالاتی که به مقالات بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ارجاع داده اند
ممکن است یک مقاله به مقالات متعددی در این کنفرانس ارجاع داده باشد که فقط یک بار در لیست زیر نمایش داده می شود.
1.تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده FullText
16.بررسی اثر آنتی اکسیدان های طبیعی از عصاره های گیاهی به عنوان روشی نوین بر پایدارسازی برخی روغن های خوراکی FullText
19.تاثیرافزودن شربت اینورت آنزیمی و اسیدی برخواص شیمیایی و رنگ کیک روغنی به روش پردازش تصویر FullText
21.بررسی روشهای تولید نشاسته مقاوم به روش فیزیکی و ویژگیهای کیفی و تغذیهای آنها :یک مطالعه مروری FullText
30.بررسی استفاده از آلوئه ورا بعنوان غنی کننده بر روی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی نان حجیم FullText
51.غنی سازی محصولات غله ای غیرنانی با استفاده از ضایعات کشاورزی حاوی ترکیبات پروتئینی و فیبری FullText
57.اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ کاسنی FullText
59.مقایسه تاثیر امولسیفایرعصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیر بدون الکل ساده (لایت) FullText
69.استفاده از پردازش تصویر در بررسی و مقایسه شاخص های رنگ شیره تولید شده از دو رقم مختلف عناب به روش حرارتی FullText
71.تولید ماست بدون چربی باجایگزینی رب انارومارمالادتوت فرنگی به روش صنعتی و بررسی خواص شیمیایی و حسی آنها FullText
72.تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات بلوط وگردوبه روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی و حسی آنها FullText
73.تولید ماست بدون چربی باجایگزینی قطعات کنگروریواس به روش صنعتی و بررسی خواص میکروبی وحسی آنها FullText
77.افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات رئولوژیکی، بافتی وسلامت بخشی محصول FullText
96.تأثیر آنزیم های لاکتوباسیلوس کازئی و پلانتاروم بر پروتئولیز در پنیر لیقوان اصلاح شده آنزیمی FullText
103.استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی HACCP تولید ماست همزده و چکیده درشرکت شیرپاستوریزه پگاه گیلان FullText
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 103 مقاله استفاده شده است.
دریافت مجموعه مقالات