بررسی اثر زاویه قالب در فرایند فشرده سازی اکستروژن متوالی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,148

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASCME07_282

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله:

یکی از روش های تولید مواد بوسیله روش های تغییر شکل شدیدپلاستیک 1 فرایند فشرده سازی اکستروژن متوالی 2 می باشد. در این روش با ریز دانه کردن دانه ها و ایجاد تکسچر مناسب، باعث بهبوداستحکام و انعطاف پذیری می شودیم. در این روش نمونه فلزی که معمولاً به شکل استوانه است ابتدا اکسترود شده و قطر آن کاهش می یابد و سپس در مرحله دوم در داخل قالب در جهت معکوس فشردهمی شود تا قطر آن افزایش یافته و به اندازه اولیه برسد. این پژوهش با هدف دستیابی به تاثیر زاویه در قسمت تغییر قطر یافته قالب بر روی کرنش های ایجاد شده و نیروی موثر پرس در آلومینیوم خالصصورت گرفته است. بدین منظور فشرده سازی فلز مذکور بر روی نمونه ای با قطر . 22mmمدل سازی شده است. تحلیل روش بااستفاده از آنالیز المان محدود، در نرم افزار شبیه سازی آباکوس انجام شده است. مدل سازی در حالتD2 و با فرض ناچیز بودن اصطکاک و همچنین بدون در نظر گرفتن تاثیر درجه حرارت انجام شده است و حل مسئله با حلگر صریح نرم افزار صورت گرفته است. عمل شبیهسازی بر روی 3 زاویه 22-55-55 درجه بصورت جداگانه انجام شده است سپس تاثیر زاویه قالب بر مقدار کرنش اعمالی بر روی نمونه و فشار لازم جهت انجام پرس بررسی گردیده است. با رسم نمودارها وبررسی آنها پی میبریم که کاهش زاویه قالب اگر چه منجر به ریزدانگی بیشتر و بالارفتن سریع استحکام می گردد اما با کاهش زاویه قالب فشار لازم جهت شکل دهی و مقدار کرنش اعمالی در نمونه افزایش می یابد.

کلیدواژه ها:

تغییر شکل شدید پلاستیکDPS(/فرایند اکستروژن و فشار متوالیCEC(/آلومینیوم خالص

نویسندگان

محمدحسین احمدی متقی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مکانیک، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه بیرجند

محمدرضا دشت بیاض

عضو هیئت علمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • -T.C. Chang, J.Y. Wang, O.C. Ming, S. Lee, Grain refining ...
  • - M.T. P erez-Prado, J.A. del Valle, O.A. Ruano, Achieving ...
  • -Qudong Wang, Yongjun Che" _ M icrostructure evolution of AZ ...
  • ]4[-Narendra B.D., Nayak S., "Nano coatings for engine application", Surface ...
  • - J. Richert and M. Richert. "A new method for ...
  • unlimited deformation of metals Aluminium", 1986. ...
  • - User Guide Documentation of ABAQUS1. 0l ...
  • نمایش کامل مراجع