بررسی اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمتکو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجهگوشتی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 649

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MODERNAGR01_027

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

در این آزمایش تعداد 720 قطعه جوجه یک روزه از سویه کاب 500 به 6 تیمار و 4 تکرار و 30 جوجه در هر تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی در واحدهای آزمایشی تقسیم شدند. تیمارها شامل: A- شاهد (بدون افزودنی) -B شاهد + سطح توصیه شده پریمالاک -C شاهد + سطح توصیه شده فرمکتو – D شاهد +50 درصد سطح توصیه شده پریمالاک و 50 درصد سطح توصیه شده فرمکتو E- جیره شاهد با 5/0 درصد پروتئین کمتر و 50 کیلوکالری در کیلوگرم جیره ME کمتر+50 درصد توصیه شده پریمالاک +50 درصد سطح توصیه شده فرمکتو F- جیره شاهد با 1 درصد پروتئین کمتر و 100 کیلوکالری در کیلوگرم جیره ME کمتر+50 درصد سطح توصیه شده فرمکتو در هر دوره ME در کیلوگرم جیره ME کمتر +50 درصد سطح توصیه شده پریمالاک +50 درصد سطح توصیه شده پریمالاک +50 درصد سطح توصیه شده فرمکتو در هر دوره پروش بودند. بین گروه های آزمایشی هیچگونه اختلاف معنی داری (P>05/0 ) در افزایش وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی، وزن زنده، وزن نسبی لاشه، درصد لاشه، پا، سینه، قلب، روده، روده، چربی شکمی، طحال و بورس فابریسیوس نبود. کمترین وزن نسبی کبد متعلق به تیمار B و E بود که تفاوت معنی داری (05/0 P<) با تیمارC ,A داشت . اگرچه تیمار E و F محتوی سطح پائین تری از پروتئین و انرژی بودند اما عملکردی مشابه با سایر تیمارها نشان دادند. بنابراین تاثیر پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها زمانی آشکار می شود که محتوای مواد مغذی جیره یا دسترسی به آنها محدود شده باشد.

نویسندگان

فاطمه شیرمحمد

استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس

ساحره جوزی شکالگورابی

استادیار گروه علوم دامی واحد شهرقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

وحید محرمی

دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه طیور گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • digestibility of nutrients and performance in broiler. Poultry Science, 84: ...
  • Mo han-Kumar O. R. and Christopher K. J. 1988. The ...
  • To rres-Ro driguez A., Sartor C., Higgins S.E., , Wolfenden ...
  • نمایش کامل مراجع