نانوکپسوله کردن ویتامینD 3 و پایدار نمودن آن در بستر نانوالیاف پلی لاکتیک اسید

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 661

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_034

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

ویتامین D3 یک ویتامین محلول در چربی و ضروری برای بدن است که کمبود آن سبب بروز بیماری هایی همچون سرطان پوست، سرطان سینه سرطان پروستات، مولتیپل اسکلروزیس ( ام اس)، ضعف سیستم ایمنی و کاهش تراکم و استحکام استخوان ها از طریق برهم خوردن کنترل تعادل کلسیم و فسفر می گردد. از طرفی نانو الیاف حامل دارو نشان داده اند که توانایی رهاسازی ت دریجی دارو را دارا می باشند و امروزه کاربرد های وسیعی در زیست پزشکی و حامل های دارویی دارند. نانوالیاف الکتروریسی شده می توانند حامل داروهای موثر برای کاربردهای زیست پزشکی باشند.هدف از این پژوهش تهیه نانو الیاف پلی لاکتیک اسید به عنوان یک سیستم برای رهایش کنترل شده ویتامین D3 که یک ویتامین محلول در چربی و ضروری برای بدن است با استفاده از روش الکتروریسی می باشد . بنابراین در این تحقیق غلظت های مختلف ویتامین D3 با موفقیت در الیاف زیست سازگار پلی لا کتک اسید قرار داه شده است و مورفولوژی و ساختار و خصوصیات شیمیایی مذکور مورد بررسی قرار گرفت. ریز ساختار سطح نانو الیاف تهیه شده حاوی نانو کپسول های ویتامین D3 با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدان (microscope electron scanning ، (آنالیزهای های ساختاری و بررسی پیوندهای ایجاد شده در حین سنتز با استفاده از طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (Infrared Transform Fourier .(نتایج حاصل از آنالیز ها و مطالعات فوق بیان گر آن است که تهیه نانو الیاف و همچمین نانو کپسول های حاوی ویتامینD3 با استفاده از روش ا لکتروریسی بصورت موفقیت آمیز صورت پذیرفته است.

نویسندگان

فاطمه قاسمی

دپارتمان مهندسی پلیمر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، تهران، ایران.

لاله ملک نیا

دپارتمان مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات و فناوری نانو، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Elena Llorens, Luis J. del Valle, AngelicaDiaz, Maria T. Casas, ...
  • Bogdanel SilvestruMune anu, ZeynepAytac, Sema Y. Dogan , TurgayTekinay _ ...
  • نمایش کامل مراجع