اطلاعات کنفرانس
همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی
محل برگزاری: اصفهان
تاریخ برگزاری: 22 آبان 1398
تاریخ نمایه سازی: 11 آذر 1398
تعداد صفحات: 838
تعداد مقالات :116
نمایش مقالات: 259255
شناسه ملی این کنفرانس: CCNS01
نویسندگان مشارکت کننده: 258 پژوهشگر
مجموعه مقالات همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی
102. معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1103. معرفی محصول ارده-عسل شرکت کوزه عسل
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1104. مکانیسم های مولکولی اثرات ضد سرطان قهوه
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1105. میزان آشنایی کارمندان با جایگزین های طبیعی برای ساکارز
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1106. نحوه فرآیند تولید شکلات
سال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1107. نسل چهارم شکلات، شکلات یاقوتی
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 5108. نقش آسپارتام در بروز نئوپلاسم
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8111. چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 9112. چیکو: شکلات طلایی عشایر ایل سنگسری
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 15113. کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10114. کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 8115. گانودرما لوسیدوم، امیدهای تازه در درمان سرطان
مقاله کاملسال انتشار: 1398زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سید مرتضی جوادی رادتعداد صفحات مقاله: 11
نتایج 101 تا 150 از مجموع 116