سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیائی، بافتی و حسی شکلات و پوشش های شکلاتی شیری سین بیوتیک رژیمی ارائه شده در همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی (1398)
- بررسی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی ارقام عمده انار ایران ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی (1395)
- بررسی میزان بتاکاروتن موجود در هویج های کشت شده در مناطق مختلف استان اصفهان ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس حاصل از گیاه بیدمشک ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- Associative Phase Separation in Aqueous Mixtures of β-lactoglobulin and Gum Tragacanth – Whole Gum and the Soluble Fraction of the Gum ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا (1393)
- بررسی ویژگی های رئولوژی صمغ زدوی تراویده از درخت بادام کوهی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تفکیک صمغ زدو به سه گروه بر اساس رنگ و آنالیس حرارتی آنها ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تغذیه مدارس ارائه شده در پنجمین کنگره تغذیه ایران (1378)
- اصالت سنجی سرکه؛ بررسی پروفایل عناصر معدنی ارائه شده در دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1402)
- تغذیه و ایمنی غذایی در سفر ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی (1400)
- بررسی اثر استویا، سوربیتول و سوکرالوز به عنوان جایگزین ساکارز در کاپ کیک ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- تولید و بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی دو نوع کمپوت رژیمی آلوئه ورا، با استفاده از استویا و سوکرالوز ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران (1400)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- Food Insecurity after Cash Transfer Program in Rural Areas of Tehran: A Mixed Method Study منتشر شده در فصلنامه تغذیه و امنیت غذایی (1402)
- بررسی اثر پوست سیب زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بیسکویت منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1400)
- بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- سیاست پژوهی و تدوین سیاست نامه غذا و تغذیه ایران با تاکید بر ماده ۶ سیاست های کلی سلامت منتشر شده در فصلنامه فرهنگ و ارتقای سلامت (1397)
- بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta ) منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- تولید و ارزیابی حسی و بیولوژیک کیک دانش آموز منتشر شده در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی (1382)