سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات بین المللی خارج از کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- اثر پلاسما سرد بر ویژگی های عملکردی و رنگ کاپاکاراگینان ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- تاثیر شمار مختلف سلول های سوماتیک بر ویژگی های حسی و ریولوژیکی ماست قالبی ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- تهیه یک هیدروژل تزریقی با پیوند زنی تیرامین بر روی گروه های متیل استرکتیرای اصفهان ارائه شده در پانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران (1393)
- Associative Phase Separation in Aqueous Mixtures of β-lactoglobulin and Gum Tragacanth – Whole Gum and the Soluble Fraction of the Gum ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا (1393)
- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون ساکارز حاوی D- تاگاتوز و اینولین ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی ویژگی های رئولوژی صمغ زدوی تراویده از درخت بادام کوهی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- ویژگی های آنتی اکسیدانی، مکانیکی و سدی فیلم خوراکی کاپا-کاراگینان دارای اسانس مرزه ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تفکیک صمغ زدو به سه گروه بر اساس رنگ و آنالیس حرارتی آنها ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی (1391)
- بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون قند حاوی D- تاگاتوز و اینولین ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
- مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه ارائه شده در دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر) (1387)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1396)
- اثر پرتو دهی بر ویژگی های عملکردی صمغ کتیرا منتشر شده در دوماهنامه طلوع بهداشت (1395)
- بررسی تاثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- تاثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1394)