اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
51. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز در ایجاد اتصالات عرضی در فرآورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1452. تاثیر افزودنMnSo4 به عنوان زیست محرک روی باکتریهای ماست
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1455. تعیین میزان باقیمانده تتراسایکلینها با روشELISA در شیرخام برخی دامداریهای صنعتی دراطراف شهر تهران
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1356. تغییر ترکیبات شیر با استفاده از حیوانات ترانس ژنیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 857. تولید شیر خام حاوی اسیدهای چرب ضروری اسید آلفا لینولنیک 3ω و اسید لینولئک مزدوجω6 با استفاده از بذر کتان اکسترود شده و دانه کامل سویا درجیره گاوهای شیری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1158. تولید شیر سالم با استفاده از میدان الکتریکی با شدت بالا و متمرکز
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 659. تولید و بهینه سازی ماست پروبیوتیک همزده متناسب با ذائقه مصرف کننده ایرانی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1460. تکوین یک روش کروماتوگرافی مایع متصل به طیف سنج جرمی LC-MS/MSجهت آنالیزهمزمان ملامین و اسید سیانوریک در شیر خشک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 861. ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 762. روش های نوین فن آوری در صنایع شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2063. روشهای تشخیص آزمایشگاهی بروسلا در شیر
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 265. شمارش کلی میکروبی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دو فصل تابستان و زمستان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 766. شیر شکلات رژیمی شیرین شده با شیرین کننده طبیعی استویا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 967. غنی سازی شیر پاستوریزه کم چرب با شیره خرما
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 768. غنی سازی شیرعسل با سنجد و گلاب
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1370. مروری بر بهبود خواص فراسودمندی پروتئین های شیر با تاکید بر ویژگی های انحصاری آنزیم های پروتئولیتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 771. مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 873. مروری بر تقلبات احتمالی در شیر و روشهای تشخیص آن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 874. مروری بر طیف سنجی ارتعاشی همراه با آنالیز کمومتریکس برای تشخیص ملامین در شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1675. مروری بر وقوع آفلاتوکسین M1 در شیر و فرآورده های لبنی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 776. مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 577. مطالعه اثرات اسانس زیره (Cuminum cyminum) توام با پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643 PTCC روی رشد و بقای اشریشیاکلی O157 در پنیر سفید آب نمکی طی مدت زمان رسیدن
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1478. مطالعه فعالیت پریبیوتیکی عصاره و اسانس نعناع بر باکتریهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس سالیواریوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 879. مقایسه فواید تغذیه ای و سلامت بخش بالقوه مصرف شیرخام یا حرارت دیده گونه های مختلف حیوانات و شیر انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2081. نقش کشت های آغازگردر جلوگیری از تجمع و عوارض نامطلوب گالاکتوز در شیر و فرآورده های تخمیری
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 782. هیدرولیز آنزیمی پرمیت
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 783. وضعیت شیر از نظر آلودگی به آفلاتوکسین در کشور
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 884. پاستوریزاسیون سرد شیر با استفاده از میدان الکتریکی پالسی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1585. کاربرد امولسیفایرها و استابیلایزرها در تولیدات لبنی با رئولوژی بالا
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 786. کاربرد اولتراسونیک در غیر فعالسازی و تشخیص میکروارگانیسمها در شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1187. کاربرد روش های ایمنولوژیک(الایزا) در تشخیص تقلبات شیر
سال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 188. کاربرد روش های غیر حرارتی در پاستوریزاسیون شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1789. کاربرد هموژنیزاسیون در فشارهای فوق بالا در فرایند سالم سازی شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 790. کاربرد پروتئینهای شیر در درونپوشانی اجزای غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 693. کاهش آلودگی شیر از طریق جایگزینی آنتی بیوتیکها با گیاهان دارویی
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 894. کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فرشته زارع اکباتانیتعداد صفحات مقاله: 795. یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 596. Aflatoxin M1 in raw, pasteurized and powdered milk available in the Tehran market
مقاله کاملسال انتشار: 1393زبان مقاله: انگلیسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 51 تا 100 از مجموع 96