مقالات فن آوری های نوین در توسعه آبزی پروری، دوره 15، شماره 11.اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه ماهی سفید (frisii kutum Rutilus) FullText2.فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر FullText3.اثر عصاره آبی چای سبز و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال FullText4.شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب شور زیرزمینی FullText5.سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران FullText6.امکان توسعه پرورش ماهی قزل آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان FullTextتاریخ نمایه سازی مقالات: 19 بهمن 1400 - تعداد نمایش اطلاعات ژورنال: 486 آرشیو سال 1401 فن آوری های نوین در توسعه آبزی پروریدوره: 15شماره: 4آرشیو سال 1400 فن آوری های نوین در توسعه آبزی پروریدوره: 15شماره: 1دوره: 15شماره: 3دوره: 15شماره: 2آرشیو سال 1399 فن آوری های نوین در توسعه آبزی پروریدوره: 14شماره: 3دوره: 14شماره: 4