مقالات بین المللی خارج از کشور
- *Abdolreza Fatahi, Hamid Faghani Langrodi, Mehrnoosh Noroozi, Issa Bahramizadeh.2- The effect of vacuum packaging on fat peroxide variations in the fillet of hypophtal micthys molitrix stored at 4 C ,International Journal of Review in Life Sciences,5(8), 2015, 534-540..
- ABDOLREZA FATAHI*, HAMID FAGHANI LANGRODI, MEHRNOOSH NOROOZI, ISSA BAHRAMIZADEH.The effect of vacuum packaging on fat peroxide variations in the fillet of hypophtal micthys molitrix stored at -18 C (International Journal of Biology, Pharmacy and Allied Sciences (IJBPAS)) IJBPAS, August, 2015, 4(8), Special Issues: 350-361
- Issa Bahramizadeh, Effect of Encapsulated Fish Oil and Herbal Extracts on the Quality and Shelf Life Fish Burger (Hypophtalmichtys molitrix) at -18°C, Science Journal of Analytical Chemistry. Volume 10, Issue 3, September 2022 , pp. 40-48. doi: 10.11648/j.sjac.20221003.12
مقالات کنفرانسهای داخلی
- رویکرد جدید فرآوری محصولات شیلاتی با پرورش ماهی در قفس ارائه شده در دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور (1397)
- Fish Burger new developments in the food industry ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی (1395)
- بررسی ریزپوشانی روغن ماهی بمنظور بهبود پایداری اکسیداتیو ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- فناوری Super cooling در نگهداری گوشت ماهی ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار (1395)
- ارزیابی و کیفیت برگرماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از پودر ریزپوشانی روغن ماهی وآنتی اکسیدان های طبیعی طی نگهداری در C ˚ 18 ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار (1395)
- بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار (1395)
- تولید فیش برگر با آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های طبیعی در تولید غذای سالم ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن (1394)
- فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن (1394)
- استفاده از صمغ ها (Gums) به منظور کاهش جذب روغن و بهبود کیفیت ناگت ماهی ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن (1394)
- تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده ارائه شده در اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار (1394)
- فناوری فوق انجماد (Super cooling)در نگهداری گوشت ماهی ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران (1394)
- انکپسولاسیون، یک فناوری نوین در صنعت غذائی ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران (1394)
- پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری (1394)
- میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری (1394)
- خواص آنتی باکتریال نانو ذرات نقره تحول نوین در صنایع بسته بندی محصولات شیلاتی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری (1394)
- بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری (1394)
- میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) ارائه شده در اولین کنفرانس علوم زراعت و اصلاح نباتات، گیاهان دارویی، دام، علوم و صنایع غذایی، علوم و تکنولوژی بذر (1394)
- Retort Pouche جایگزین مناسبی برای قوطی های کنسرو در صنایع بسته بندی آبزیان ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- معرفی برخی از ترکیبات خون، به عنوان افزودنی های غذایی ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- کاربرد ترکیبات گیاهی درعلوم نوین شیلاتی ارائه شده در همایش منطقه ای مطالعات کاربردی در شیلات و محیط زیست (1390)
- پوریا م،. بهرامی زاده، ع. .1399جهش کیفی تولیدات آبزي پروري استان کرمانشاه با ایجاد صنایع فرآورده هاي شیلاتی، همایش ملی فرهنگ جهادي و جهش تولیدي، دانشگاه رازي (1399)
- بهرامی زاده، ع،. جیران آ،. لادوین س.ص.ح. .1398تولید برگر میگو) (Shrimp Burgerتحولی نوین در صنعت غذاهاي دریایی، سومین همایش ملی منابع شیلاتی فناوري هاي نوین در علوم شیلاتی (1398)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- بهرامی زاده عیسی، رحمانی فرح کاوه. تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا -3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1398؛ شماره 87،دوره 16، 102-87. (1398)
- بهرامی زاده عیسی، رحمانی فرح کاوه. تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده. مجله علمی شیلات ایران. ۱۳۹۶; ۲۶ (۴) :۱۳۹-۱۵۰- URL: http://isfj.ir/article-۱-۱۷۵۰-fa.html (1396)
- مجتبی پوریا ،بهرامی زاده عیسی ، نوری فتحعلی ، شهبازی کیومرث.مطالعه ریخت شناسی ماهی سفید رودخانه (L.,1758)Squaliscephalus در سد شهدای سنقر. مجله علمی پژوهشی آبزیان و شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس.1393؛دوره 5، شماره 19، 34-27 (1393)
- مجتبی پوریا ،قنبری کیوان، بهرامی زاده عیسی ، اجرایی فرشاد.رابطه طولی-وزنی و ضریب چاقی ماهی سفید رودخانهای (L.,1758)Squaliscephalus در سد شهدای سنقر. ممجله ماهی شناسی گنبد کاووس.108-95 (1392)
تالیفات
- کتاب راهنمای خرید، آمادهسازی و نگهداری ماهی و میگو (گلچین ادب) - 1396 - فارسی
تحصیلات تخصصی
- دکتری حرفه ای شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان