سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- تاثیر اسیدآمینه های ال-سیستئین بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه گلابی رقم "درگزی" در طول انبار سرد ارائه شده در نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی (1401)
- بررسی تاثیر GABA بر بیان ژن BAP۱ تحت تنش سرما در ارقام تجاری انگور ارائه شده در دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1400)
- اثر سطوح مختلف پتاسیم بر برخی خواص کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم آلبیون در شرایط هیدروپونیک ارائه شده در یازدهمین همایش ملی گیاهان دارویی وکشاورزی پایدار (1399)
- تاثیرمحلول پاشی غلظت های مختلف نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلول دهی ارائه شده در اولین همایش ملی چالش های فراروی تکمیل زنجیرهی ارزش گیاهان دارویی و معطر (1399)
- بررسی روند تغییرات محتوای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی شاه توت طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- مقایسه عملکرد و خصوصیات کمی دو رقم توت فرنگی در دو سیستم هیدروپونیک ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- تاثیر نفتالین استیک اسید (NAA) و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمه های سنجد (Elaeagnus angustifulia L.) ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- تاثیر ایندول بوتریک اسید )IBA( و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمه های سنجد(Elaeagnus angustifulia L.) ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- بررسی روش و زمانهای مختلف پیوند روی دو رقم تجاری گردو تحت شرایط گلخانه ای ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- مطالعه خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه نژادگانهای شاه توت (Morus nigra) در استان آذربایجان غربی ارائه شده در یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران (1398)
- مروری بر خواص دارویی و آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته ارائه شده در دومین همایش ملی گیاهان دارویی دیم ایران (1396)
- کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر ماندگاری و برخی شاخص های کیفی میوه آلوی رقم شابلون ارائه شده در دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران (1395)
- بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های ازگیل (Mespilus germanica L.) در استان آذربایجان شرقی ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی (1395)
- بررسی فعالیت پاداکسایشی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های سنجد در استان های آذربایجان شرقی وغربی ارائه شده در سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی (1395)
- تاثیر زمان برداشت بر برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی ارقام سیب رد دلیشیز و گلدن دلیشیز در شرایط ارومیه ارائه شده در کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست (1395)
- تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری ارائه شده در دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی (1394)
- تغییرات در فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در کشت ریشه مویین بذرالبنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus) تحت تأثیر سیلیکون ارائه شده در سومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار (1394)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- کاربرد برگی نانو ذرات کلات روی، بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی رقم ’سابرینا‘ در شرایط محلول دهی متفاوت منتشر شده در مجله علوم باغبانی (1401)
- ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز منتشر شده در مجله علوم باغبانی (1400)
- تاثیر کاربرد برگی نانو ذره های تیتانیوم دی اکسید بر ویژگی های کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط کم محلول دهی منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1400)
- تاثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری منتشر شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری (1400)
- اثرهای محلول پاشی برگی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر ویژگی های زیست شیمیایی و فیزیولوژیک انگور در تنش سرما منتشر شده در مجله علوم و فنون باغبانی ایران (1399)
- تاثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون منتشر شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری (1398)
- ارزیابی خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه برخی از ژنوتیپهای سنجد angustifolia L. ) (Elaeagnus در شمال غرب ایران منتشر شده در مجله علوم باغبانی (1398)
- بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رنگ میوه برخی از نژادگان های توت سفید (Morus alba) در استان آذربایجان غربی منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1398)
- تاثیر غلظت های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه زغال اخته (Cornus mass L.) منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1398)
- تنوع فیتوشیمیایی، بیوشیمایی و مولکولی انجیر (Ficus carica L.) در استان آذربایجان شرقی منتشر شده در مجله فیزیولوژی محیطی گیاهی (1397)
- بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه برخی از نژادگان های ازگیل در استان آذربایجان شرقی منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1397)
- ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1397)
- تاثیر محلول پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسنده کل و برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه دو رقم توت فرنگی منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1396)
- ویژگی های میوه شناختی برخی از نژادگان های زالزالک در استان آذربایجان غربی منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1396)
- بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پاداکسندگی برخی از موهای وحشی استان آذربایجان غربی منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1396)
- بررسی خواص ریخت شناسی میوه برخی از ژنوتیپ های وحشی زرشک در استان آذربایجان غربی منتشر شده در فصلنامه علوم باغبانی ایران (1396)
- کاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و آنزیم های آنتی اکسیدانی گیلاس رقم تک دانه مشهد منتشر شده در دوفصلنامه پژوهش های میوه کاری (1395)
- پیش بینی تراز آب زیرزمینی دشت شاهرود استفاده از شبکه عصبی مصنوعی تابع پایه شعاعی منتشر شده در پژوهشنامه مدیریت حوزه آبخیز (1395)
- منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران منتشر شده در مجله علوم باغبانی (1395)