درخواست گواهی رسمی نمایه سازی مقاله
شما می توانید در این بخش گواهی چاپی نفیس نمایه سازی مقاله خود را که دارای هولوگرام، QR-Code اصالت و لینک استعلام آنلاین می باشد را سفارش دهید تا به صورت چاپ شده بر روی فرم رسمی گواهی سیویلیکا از طریق پست به آدرس شما ارسال شود.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید توضیحات کاملتر را از اینجا مطالعه فرمایید.
مشخصات مقاله برای صدور گواهی
- عنوان مقاله:مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب پنیر (whey-less)
- سال انتشار:1401
- تعداد صفحات مقاله:12 صفحه
- ارائه شده در:مجله علوم و صنایع غذایی ایران شماره 125 دوره 19
- زبان مقاله اصلی:فارسی
گواهی نامه به نام چه کسی صادر شود؟
- Mahsa Karimpour - Department of Food Science and Technology, Mamaghan Branch, Islamic Azad University, Mamaghan, Iran
- Afshin Javadi - Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary, Tabriz Branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran
- Shahin Zomorodi - Department of Engineering Research, West Azerbaijan Agricultural, Education and Natural Resources Research Center, AREEO, Urmia, Iran
- Navideh Anarjan - Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary, Tabriz Branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran
توجه: تا ابتدای اردیبهشت 1402 امکان سفارش جلد گواهی وجود ندارد
گواهی به چه زبانی صادر شود؟
متن گواهی را کنترل نمایید
پژوهشگر گرامی؛
[نام نویسنده را انتخاب نمایید]
بدین وسیله گواهی می شود مقاله جنابعالی با عنوان «مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب پنیر (whey-less)» پس از ارزیابی و تایید داوران دبیرخانه "مجله علوم و صنایع غذایی ایران" که در سال 1401 در دوره 19، شماره 125 برگزار گردیده است، با تعداد 12 صفحه، در پایگاه استنادی سیویلیکا با شناسه ملی: JR_FSCT-19-125_004 نمایه گردیده است.
ضمن تبریک به مناسبت نمایه شدن مقاله جنابعالی، به استحضار میرساند این گواهی با توجه به اطلاعات ارسالی از طرف دبیرخانه آن ژورنال و اطلاعات مندرج در پایگاه سیویلیکا تهیه شده و صحت مندرجات آن در هر لحظه از طریق لینک زیر و یا اسکن تصویر کد، قابل استعلام است.
پایگاه سیویلیکا
تایید نهایی و پرداخت آنلاین
کد پستی از نظر اداره پست برای ارسال مرسوله ها الزامی است. خواهشمندیم با دقت تکمیل فرمایید.