مجله علوم و صنایع غذایی ایران

Journal of food science and technology (Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران یکی از نشریات انتشارات دانشگاه تربیت مدرس است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود و صاحب امتیاز آن دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشد.ماهنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۳۸۳ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند.هیات تحریریه مجله علوم و صنایع غذائی ایران از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند.

مقالات مهم ژورنال از کلیه شماره ها (بیشترین دریافت)

مشاهده همه مقالات