سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
مقالات بین المللی خارج از کشور
- "Influence of a three stage hybrid ultrasound-osmotic-frying process on production of low-fat fried potato strips", Wiley, (2017), Vol 98, No 4: 1485-1491
- "Mathematical Modeling Procedures for Airflow, Heat and Mass Transfer During Forced Convection Cooling of Produce: A Review", Springer Science and Business Media LLC, (2010), Vol 2, No 4: 227-243
- "Development of a novel controlled-release nanocomposite based on poly(lactic acid) to increase the oxidative stability of soybean oil", Informa UK Limited, (2014), Vol 31, No 9: 1586-1597
- "Transport phenomena modelling during produce cooling for optimal package design: Thermal sensitivity analysis", Elsevier BV, (2012), Vol 111, No 3: 315-324
- "Development of a novel controlled-release nanocomposite based on poly(lactic acid) to increase the oxidative stability of soybean oil", Informa UK Limited, (2014), Vol 31, No 9: 1586-1597
- "Influence of combined pretreatments on color parameters during convective drying of Mirabelle plum (Prunus domestica subsp. syriaca)", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 53, No 7: 2425-2433
- "Flow and viscoelastic behavior of Iranian starch-based low calorie dessert (Palda)", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 12, No 1: 301-310
- "Heterogeneous modification of softwoods cellulose nanofibers with oleic acid: Effect of reaction time and oleic acid concentration", Springer Science and Business Media LLC, (2015), Vol 16, No 8: 1715-1722
- "Multi-stage continuous and intermittent microwave drying of quince fruit coupled with osmotic dehydration and low temperature hot air drying", Elsevier BV, (2018), Vol 45, No : 132-151
- "Novel nanocomposites based on fatty acid modified cellulose nanofibers/poly(lactic acid): Morphological and physical properties", Elsevier BV, (2015), Vol 5, No : 21-31
- "Low temperature hot air drying of potato cubes subjected to osmotic dehydration and intermittent microwave: drying kinetics, energy consumption and product quality indexes", Springer Science and Business Media LLC, (2017), Vol 54, No 4: 929-954
- "Effects of Pectin-CMC-Based Coating and Osmotic Dehydration Pretreatments on Microstructure and Texture of the Hot-Air Dried Quince Slices", Wiley, (2014), Vol 39, No 3: 260-269
- "Mathematical modeling of airflow and heat transfer during forced convection cooling of produce considering various package vent areas", Elsevier BV, (2011), Vol 22, No 8: 1393-1399
- "Determination of bulk density of Mirabelle plum during hot air drying as influenced by ultrasound-osmotic pretreatment", Springer Science and Business Media LLC, (2016), Vol 10, No 4: 738-745
- "Influence of foam thickness on production of lime juice powder during foam-mat drying: Experimental and numerical investigation", Elsevier BV, (2018), Vol 328, No : 470-484
- "Three-stage hybrid osmotic–intermittent microwave–convective drying of apple at low temperature and short time", Informa UK Limited, (2018), Vol 36, No 16: 1982-2005
مقالات کنفرانسهای داخلی
- A review on cold plasma microbial decontamination mechanism, its effect on food quality and its generation ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- بررسی اثر دمای هوا بر سینتیک خشک کردن پودر پالپ گوجه فرنگی تولید شده به روش فوم مت ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- Effects of different drying temperatures on physicochemical and microstructural properties of foam mat dried red beetroot (Beta vulgaris L. var. Detroit) pulp powder ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- Numerical modeling of heat and mass transfer during foam-mat drying of green banana: Effect of ovalbumin concentrations ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- Influence of infrared power on the production of raspberry powder during foam-mat drying ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- Production of raspberry fruit powder using foam-mat drying: Effect of convective hot air temperature ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی اسانس میوه Heracleum persicum ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- تاثیر اسانس های روغنی بر قارچ های آلوده کننده مواد غذایی، میزان ارگسترول و آفلاتوکسین های (G(1), B(2), B(1 و (G(2 ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- باکتریوسین ها: نگهدارنده های طبیعی و ارتقاء دهنده سطح ایمنی مواد غذایی ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- تاثیر پیشتیمار اسمزی روی دانسیته تودهای میوه به در خشککردن با مایکروویومتناوب - هوای داغ ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- تاثیر تکنیک آبگیری اسمزی - مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ درخشککردن میوه به روی ضریب انتشار موثر رطوبت ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- خشککردن میوه به با روش ترکیبی مایکروویو - هوای داغ و تاثیر آن روی بازجذب آب محصول خشکشده ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- کاربرد تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیماراسمزی در خشککردن میوه به و بررسی روند چروکیدگی آن ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- بررسی سینتیک خشککردن سیب با تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ به همراه پیشتیمار اسمزی ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- استفاده از تکنیک مایکروویو متناوب - کنوکسیون اجباری هوای داغ در خشک کردن سیب و بررسی چروکیدگی و عوامل موثر بر آن ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- Effect of Different Edible Hydrocolloids on Oil Uptake; a Review ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا (1393)
- بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته - PVAL حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و سلولز ارائه شده در دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی (1392)
- بررسی خواص بازدارندگی نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید/ نانوفیبر سلولز ارائه شده در دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی (1392)
- بررسی ساختار و ویژگیهای بازدارندگی نانوکامپوزیتهای بر پایه نشاسته - نانوذرات دیاکسیدتیتانیم و سلولز ارائه شده در اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی (1392)
- بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی تأثیر اولتراسوند و آبگیری اسمزی بر تغییرات دانسیته ظاهری در طی خشک کردن آلو ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی تأثیر اولتراسوند و آبگیری اسمزی بر میزان چروکیدگی در طی خشککردن آلو ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی مهاجرت نرم کننده DEHA از پلی اتیلن ترفتالات به سیمولانت آبلیمو به کمک روش میکرو استخراج مایع- مایع بهینه شده ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- اثر اولتراسوند و آنزیم بری بر سینتیک جذب روغن قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- سینتیک محتوای رطوبت سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آنزیم بری طی سرخ کردن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تأثیر آنزیم بری و پوشش های خوراکی بر چروکیدگی طی سرخ کردن سیب زمینی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- سینتیک دانسیته ظاهری سیب زمینی پیش تیمارشده تا آنزیم بری و پوشش های خوراکی طی سرخ کردن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تغییرات میزان از دست دادن رطوبت طی سرخ کردن سیب زمینی با افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم روی جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- مروری بر فیبرهای غذایی و کاربرد آنها ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- مروری بر ژلهای هیدروکلوئیدی: ویژگیهای عملکردی و دینامیک و مکانیک تشکیل و تخریب ساختار آنها ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته سیب زمینی- نانوکریستال سلولز(NCC) ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی خواص آبدوستی و ویژگی های ساختاری نانوکریستال سلولز اصلاح شده با اسید چرب ارائه شده در چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران (1391)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- شبیه سازی سه بعدی پدیده های انتقال گرما و رطوبت در طی خشک کردن همرفتی هویج منتشر شده در فصلنامه پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی (1402)
- مقایسه تاثیر روش خشک کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک شدن فوم بروکلی منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1401)
- بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب زمینی منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1401)
- تاثیر سرعت هوای داغ بر سینتیک خشک شدن و ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر میوه تمشک تولید شده به روش فوم مت منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1400)
- مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسینها در مواد غذایی به عنوان نگهدارندههای طبیعی منتشر شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی (1399)
- کاربرد روش های هیبریدی (هوای داغ- مایکروویو- مادون قرمز) جهت خشک کردن سیب زمینی و مطالعه ویژگی های کیفی محصول خشک شده منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1399)
- مقایسه ی ویژگی های ضدمیکروبی و فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1398)
- مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- تاثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- تاثیر نانوذرات تیتانیوم دی اکسید و نقره بر ویژگی های مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1397)
- تاثیر فرآوری سیب زمینی با پیش تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ کردن منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1397)
- تاثیر فرکانس های تلفیقی و زمان اعمال پیش تیمار امواج فراصوت روی جذب روغن طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1397)
- شبیه سازی عددی فرآیندهای انتقال رطوبت و گرما در خشک کردن همرفتی هویج پیش تیمار شده با امواج اولتراسوند و مایکروویو منتشر شده در دوفصلنامه ماشین های کشاورزی (1396)
- بررسی مهاجرت نرم کننده دی اتیل هگزیل آدیپات از بطری PET به محلول مدل آبلیمو به کمک روش میکرو استخراج مایع- مایع بهینه شده منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1396)
- بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (۲): بررسی اندازه ذرات، پتانسیل زتا ، مورفولوژی و کارایی انکپسولاسیون منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1395)
- تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1395)
- نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (۱): بررسی تشکیل کمپلکس توسط FTIR، DSC، کدورت و رئولوژی منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1395)
- مدل سازی تجربی جذب روغن و بررسی تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1395)
- تاثیر امواج فراصوت و آبگیری اسمزی روی چگالی ظاهری قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1395)
- تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1395)
- بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک آلوی پیش تیمارشده به صورت همزمان با امواج فراصوت و آب گیری اسمزی منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1394)
- مدل سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ کردن عمیق منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1394)
- نانو لیپوزوم های حامل بتا کاروتن: بررسی اثر گاما اوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون پوشانی منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1394)
- تاثیر افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن، روی سینتیک چروکیدگی، طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1394)
- بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه، محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی منتشر شده در دوفصلنامه تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی (1394)
- مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- مطالعه تاثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایه پلی لاکتیک اسید منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1394)
- زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته نرم شده شامل نانوتاربلور سلولوز و نانوذرات تیتانیم دی اکسید: مطالعهساختار و نفوذپذیری بخار آب منتشر شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر (1393)
- مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرایند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با مافوق صوت و خشک کردن منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1393)
- مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1393)
- تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1393)
- مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی اکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1393)
- مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1393)
- بررسی ویژگی های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته اصلاح شده - نانوکریستال سلولز - نانوذرات دی اکسید تیتانیم منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1393)
- بررسی تاثیر استفاده توام از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH منتشر شده در فصلنامه تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (1393)
- بررسی تاثیر استفاده توام از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1393)
- بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه منتشر شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی (1393)
- بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1393)
- بررسی تاثیر استفاده توام از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH منتشر شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (1393)
- نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی -مونت موریلونیت ( MMT): حساسیت به آب، خواص مکانیکی وگرمایی و الگوی پراش پرتو X منتشر شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر (1392)
- مدل سازی نفوذپذیری بخار آب و جذب رطوبت در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته- مونت موریلونیت (MMT) منتشر شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر (1392)
- اثر اصلاح سطحی با اولییک اسید بر خواص فیزیکی نانوالیاف سلولوز منتشر شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر (1392)
- خواص فیلم نانوکامپوزیت پلی(لاکتیک اسید)حاوی نانوالیاف سلولوز اصلاح شده منتشر شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر (1392)
- تاثیر آنزیم بری و هیدروکلوییدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1392)
- مدل سازی دانسیته ظاهری در طی خش ککردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1392)
- بررسی تاثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بسته بندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1392)
- تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1392)
- بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرات دی اکسیدتیتانیم و سلولز منتشر شده در فصلنامه علوم و فنون بسته بندی (1392)
- مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی منتشر شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی (1392)
- بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوه «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- تاثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی های حسی میوه "به" پیش تیمار شده با پوشش خوراکی فعال منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1392)
- مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز منتشر شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی (1391)
- بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویه تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل منتشر شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران (1391)
- فیلم های زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولزی اصلاح شده با پلی وینیل الکل و نانوویسکر سلولز:(۲) ویژگی های حرارتی، نفوذپذیری به بخار آب و آب دوستی سطحی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1391)
- فیلم های زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولزی اصلاح شده با پلی وینیل الکل و نانوویسکر سلولز: (۱) ویژگی های ساختاری و خواص مکانیکی منتشر شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران (1391)
- اثر مونت موریلونیت و نانوبلورسلولوز بر خواص فیزیکی فیلم های آمیخته کربوکسی متیل سلولوز پلی وینیل الکل منتشر شده در دوماهنامه علوم و تکنولوژی پلیمر (1390)