سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- تاثیر فناوری اولتراسوند بر میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم (1402)
- سبوس برنج : از ضایعات تا کاربرد ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم (1402)
- تولید نوشیدنی فرآسودمند کامبوجا با استفاده از نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم (1402)
- اثر غلظت های مختلف لستین - کلسترول بر پایداری درونپوشانی نانولیپوزوم های حامل بتاکاروتن ارائه شده در دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند (1401)
- استفاده از آب پنیر برای تولید نانوکپسول های حاوی اسیدلینولئیک کونژوگه ارائه شده در دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند (1401)
- کاربرد عصاره هندوانه کوهی نانوکپسوله شده در تهیه ژله ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران (1401)
- نانوانکپسولاسیون عصاره هندوانه کوهی از طریق نانولیپوزوم سازی ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران (1401)
- بازیابی انرژی از پسماند ارائه شده در اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند (1400)
- سنتز نانو مواد از پسماندها ارائه شده در اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند (1400)
- انرژیهای تجدید پذیر ارائه شده در اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند (1400)
- تاثیر فناوری اولتراسوند بر میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی برگ زیتون ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- مروری بر ویژگی ها، توزیع جغرافیایی و بیماریزایی سم قارچی اکراتوکسین A ارائه شده در دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1399)
- کاربرد بیوپلیمرهای سبز بدست آمده از محصولات جانبی کارخانجات به عنوان مواد دیواره در ریزپوشانی به روش خشک کردن پاششی ارائه شده در دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1399)
- استفاده از نانوکیتوزان برای ریزپوشانی مواد زیست فعال و غذا-دارو ارائه شده در دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار (1399)
- مطالعات درون تنی برای ارزیابی رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات زیست فعال نانوکپسوله شده در غذا ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- میکروانکپسولاسیون ویتامین سی با استفاده از میکروحامل های مختلف ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1399)
- رویکرد جدید جهت درون پوشانی آنتوسیانین های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- پپتیدهای زیست فعال و خواص آنتی اکسیدانی آنها ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1390)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حامل عصاره هندوانه کوهی منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1402)
- تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1402)
- تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی سازی شده با آن منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1402)
- شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلی ساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1401)
- پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک منتشر شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (1398)
- بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1391)