مقالات بین المللی خارج از کشور
- "The effect of ozone gas on destruction and detoxification of aflatoxin", University of Liege, (2017), Vol , No : 1-6
- "THE EFFECT OF BALANGU SHIRAZI (LALLEMANTIA ROYLEANA) GUM ON THE QUALITY OF GLUTEN-FREE PAN BREAD CONTAINING PREGELATINIZED SIMPLE CORN FLOUR WITH MICROWAVE", Technical University of Cluj Napoca, (2019), Vol , No : 67-82
- "The effect of the ultrasound process and pre-gelatinization of the corn flour on the textural, visual, and sensory properties in gluten-free pan bread", Springer Science and Business Media LLC, (2019), Vol 57, No 3: 993-1002
مقالات کنفرانسهای داخلی
- استفاده از اینولین به عنوان ماده ای پری بیوتیک در محصولات لبنی ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران (1400)
- تاثیر آرد کتان و پودر سنجد بر خواص شیمیایی و حسی کیک شیفون ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی شاخص های اسیدی، پراکسید، یدی و پایداری اکسایشی روغن های ترکیبی کنجد و پالم اولئین ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- مروری بر نوشیدنی های سلامت محور بر پایه لبنیات، با نگاه به رفتارجریان ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (1399)
- بررسی کاربرد سیب زمینی شیرین در فرمولاسیون مواد غذایی ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- بررسی هیدروکلوئیدها به عنوان ترکبیات عملگرا در فرمولاسیون انواع کیک ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- نقش هیدروکلوئیدها به عنوان تنظیم کننده ساختار و جایگزین شونده ماکرومولکول ها در برخی از دیسپرسیون های محصولات لبنی ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- بررسی تاثیر آب پنیر بر خاصیت بافت برخی از مواد غذایی لبنی و غیر لبنی ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم (1396)
- بررسی دما بر روی مقدار رنگ و ضریب پایداری شیره خرمای واریته کلوته شفاف سازی شده ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- کنترل عوامل فیزیکوشیمیایی و میکروبی موثر بر کیفیت ماست پاستوریزه ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- نقش خرما به عنوان محصولی فراسودمند در سلامتی ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- ترسیم و توسعه تصویربرند از طریق طرح محصول زعفران ارائه شده در سومین همایش ملی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران (1393)
- تعیین اثر دما، زمان و pH بر خاکستر در شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بررسی تاثیر بسته بندی نانو در ابعاد بازارشناسی زعفران ارائه شده در دومین همایش ملی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران (1392)
- بهینه یابی فرآیند استخراج عصاره خرما (واریته کلوته) با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی (1390)
- پدرام نیا، احمد، مهاجر، محبوبه، جم ساز، ملیحه و جلالی، مهدی. بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی حاوی آرد کتان و شیره توت با روش سطح پاسخ. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران. (1402)
- جلالی، مهدی، ملاکیان، شهره و صادقی، محدثه. ارزیابی مقادیر قند و خصوصیات حسی نوشابه میوه ای گازدار حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) و مالتودکسترین. چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران. (1402)
- جلالی، مهدی. نقش بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی قند مایع. سی و پنجمین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران، مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران. (1393)
- جلالی، شهرام. و جلالی، مهدی. بررسی طراحی لوگو در ایجاد فرآیند مدیریت استراتژیک برند در بازاریابی پسته. کنگره ملی دستاوردهای علمی و پژوهشی پسته، دانشگاه تربت حیدریه. (1392)
- جلالی، مهدی، حداد خداپرست، محمد حسین و عطای صالحی، اسماعیل. بهینه یابی چهار متغیر مستقل بر جذب ( کدورت ) عصاره استخراج شده از خرما ( واریته کلوته ) با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز. (1391)
- جلالی، مهدی، الداغی، بی بی ترانه، شریعتی، محمد علی و زمانی مقدم، محمد. امولسیفایرهای مورد استفاده در صنایع پخت. همایش هفته پژوهش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد. (1391)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1401)
- بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب میوه مخلوط سیب-لیمو منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1401)
- بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ منتشر شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1393)
- بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ منتشر شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (1391)
- نیکدل، علی، پدرام نیا، احمد و جلالی، مهدی. بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد. علوم غذایی و تغذیه، دوره 20، شماره 2، 37-19. (1402)
- جلالی، مهدی، شیخ الاسلامی، زهرا، الهامی راد، امیر حسین، حداد خداپرست، محمد حسین و کریمی، مهدی. تاثیر آرد ذرت پیش ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن. نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، دوره 14، شماره 1، 17-1. (1401)
- جلالی، مهدی و شریفی، اکرم. بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته. نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، دوره 10، شماره 1، 84-75. (1397)
- دهقان سورند، روح اله، طالبی دولوئی، الهام، پاک روان، ریحانه، جلالی، شهرام و جلالی، مهدی. بررسی تاثیرگذاری بعضی از عوامل (10P) در حوزه مدیریت ریسک بر بهبود امنیت غذایی. نشریه استاندارد و کیفیت، شماره 6، 71-68. (1396)
- قربانخانی، منا، عیوض زاده، اورنگ، عطای صالحی، اسماعیل و جلالی، مهدی. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین. نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی، شماره 7، شماره 4، 61-49. (1394)